Přejít na obsah

aktualna spotreba

andrew25

Doporučené příspěvky

dnes mi palubny pocitac resp. ukazovatel aktualne spotreby zacal blbnut ked som na volnobehu ukazuje nezmysel 7.8l ked pridam vobec neraguje no ak sa pohnem po chvilke ukaze inu no aj tak nereaguje tak ako by mal ... najviac ma vsak hneva preco ak stojim a pridam plyn neukaze zmenu spotreby ... poradte kde je chyba ... dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

motor mam 1.6 74kw, AKL, r.v.99 ale to je ten stary model, ked pridam zacne ukazovat normalne 90km/h 5.5l, 120km/h - 7.1l ... presne ako uvadzaju no ak postojim zostane zaseknuty na urcitej spotrebe a neraguje na pridanie plynoveho pedalu. co to mozre byt? bol som dnes v servise na diagnostike pozerali to asi hodinu no na nic neprisli ... diagnostika bola 99% ok ... spominal mi ci boli menene sviecky vzduchovy filter no neviem ci to ma s tym nieco spolocne ... ale to ohladom kolisania otacok tie mi kolisu cca. 800 - 850 cize nic resp. mi nato povedali ze si to nemam vsimat nakolko tieto 1.6 74kw na to trpeli teda vacsina ...

Odkaz ke komentáři

to urcite nie vsimol / ak je auto v pohybe ukazuje to ok to je zaujimave / som si to vcera dnes sa s tym hodinu hrali v servise Galanta Autoprofit a objednali si ma na pondelok kde si vyclenili nato 3hod. uvidime kde je chyba robili diagnostiku ale ta zase nic konkretne neukazala tie otacky sa stale hybu ... vraj to bude skrtiaca klapka lambda sonda ukazovala ze je ok. co si myslite o dieloch z Polska? alebo kde maju lacne ND na Skoda Octavia?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...