andrew25 Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 dnes mi palubny pocitac resp. ukazovatel aktualne spotreby zacal blbnut ked som na volnobehu ukazuje nezmysel 7.8l ked pridam vobec neraguje no ak sa pohnem po chvilke ukaze inu no aj tak nereaguje tak ako by mal ... najviac ma vsak hneva preco ak stojim a pridam plyn neukaze zmenu spotreby ... poradte kde je chyba ... dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Dopis este aky mas motor a MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 to se mi zda ze mam take 1.6 SR r.v. 1999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 motor mam 1.6 74kw, AKL, r.v.99 ale to je ten stary model, ked pridam zacne ukazovat normalne 90km/h 5.5l, 120km/h - 7.1l ... presne ako uvadzaju no ak postojim zostane zaseknuty na urcitej spotrebe a neraguje na pridanie plynoveho pedalu. co to mozre byt? bol som dnes v servise na diagnostike pozerali to asi hodinu no na nic neprisli ... diagnostika bola 99% ok ... spominal mi ci boli menene sviecky vzduchovy filter no neviem ci to ma s tym nieco spolocne ... ale to ohladom kolisania otacok tie mi kolisu cca. 800 - 850 cize nic resp. mi nato povedali ze si to nemam vsimat nakolko tieto 1.6 74kw na to trpeli teda vacsina ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Podle me tohle tak dela a je to tak uz od noveho auta, dela mi to presne tohle same, tezko rict, at posoudi nekdo zkusenejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 je to normální, to mi u tátovi 99 ukazuje taky... mam 01 a tam mi přeskočí u rychl pod 10km/h spotřeba za hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 ok ale to mi zacalo ukazovat zle az vcera dovtedy to bolo OK cize teraz postojim palubny sa zasekne na urcitej hodnote a zmeni sa iba ak sa vozidlo pohne ... potom je to uz ok .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Třeba to bylo dřív špatně a to co ti ukazuje teď je dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 to urcite nie vsimol / ak je auto v pohybe ukazuje to ok to je zaujimave / som si to vcera dnes sa s tym hodinu hrali v servise Galanta Autoprofit a objednali si ma na pondelok kde si vyclenili nato 3hod. uvidime kde je chyba robili diagnostiku ale ta zase nic konkretne neukazala tie otacky sa stale hybu ... vraj to bude skrtiaca klapka lambda sonda ukazovala ze je ok. co si myslite o dieloch z Polska? alebo kde maju lacne ND na Skoda Octavia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Mám trochu jiný postřeh. Zvýšila se mi aktuální spotřeba asi o 5l při stejném stylu jízdy a teplém motoru. Jinak to jede stejně, ale diagnostiku jsem nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.