Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nebyl, za mě už to nebylo...škoda

Taky jsem nebyl (modrá) a vůbec mi to nevadí :)

extchyne na genstabu a drive na vojenske zprave zaridila ze sem nemusel, i kdyz bych stejne kvuli skole nesel :)

VÚ 3928 Stříbro,červenčák 99-00,řidič-instruktor pásového transportéru ;)

chtel jsem jit, ale uz to bylo zruseni, ani ty holky ze zdravky me neudelaly zdravotni prohlidku :disgust:

mě už to taky naštěstí minulo.. ;)

extchyne na genstabu a drive na vojenske zprave zaridila ze sem nemusel, i kdyz bych stejne kvuli skole nesel :)

Teď si extcháně musí drbat palici, že neudělala opak :smich:

palo - no to je dost mozny ale ja bych stejne sel na skolu takze v pohode :D

Já byl naštěstí taky jen na odvodu. :) A díky škole jsem na vojnu nemusel.

Nevíc kámoši mě furt strašili, že se u obvodu museli svléknou a nějaká baba nebo dědek jakože doktor jim prohrabával gule lol . Jakože součást lékařské prohlídky.

Takže jsem byl vyděšenej jako svině, když jsem čekal na prohlídku, ale naštěstí mě jen změřili

hlavu na helmu bo co a doktor mě prohlédl.

A pak mi nějaký generál či co přečetl z papíru referát že jsem byl odveden bo co. lol

A dneska, po těch letech, bys byl rád, kdyby Ti nějaká baba na koule šahala :smich:

A dneska, po těch letech, bys byl rád, kdyby Ti nějaká baba na koule šahala :smich:

Tak to nemá chybu!

voe :smich:

VU 3524 -Litoměřice 95-96 podzim, tmavě zelený barety- průzkum,, svobodník starší kuchař, hned bych se vrátil :):)

1999-2000 VU 9519 CO CR, pomeranc baret ,Olomouc Belidla..

Hradec Králové 96/97, spojař, modrý baret, byl jsem na vysílacím středisku mimo kasíno, byli jsme tam čtyři a pes !! Byl to rok prázdnin !!!

Leden 96 , přijímač Jihlava - Pístov a potom Ostrava - Hranečník vú 4443, řidič T 815

VU 1104 Olomouc , kasárna 9.května, 1989-1991

VU5436 CO HUMENNE 73. VOJENSKY ZACHRANNY PLUK 365DNI CIVIL LETO97 HODNOST 3PECKY ;)

Já na vojně nebyl, byl jsem v "pionýrském táboře Armády české republiky" a to od 5 ledna do 18 prosince 1993. Dále to komentovat nebudu, jelikož nemohu :smich:

Jé hodnosti tady napíšu v pořadí jak si je pamatuju:

1)vojín

2)po měsíci a 2 týdnech svobodník

3) po 2 měsících a 1 týdnu desátník

4)po dalším týdnu svobodník

5) za dva týdny zase desátník

6) po dalších 4 týdnech četař

7) za dva týdny desátník

8) za další tři týdny četař

9) po měsíci a půl rotný a místo samopalu mi přidělili pistoli

10) na konci vojny mi dali rotmistra a po 2 letech ve státní službě mě povolali na cvičení, telefonicky jsem to vyřídil abych nikam nejel, zjistil že na okrese sedí bývalý spolužák - to dále nekomentuju

Upraveno od Palo

Byl jsem 3 měsíce ve Velké Hleďsebi u Mariánských lázní, zbytek potom u 8280 Prostějov.

základní výcvik v Jihlavě-Pístov, slavná rota č. 5 kapitán Šimanský,

pak 4443 Karviná jako st. operátor radiolokátoru, podzim 98/99, protivzdušná obrana

Na PŠ v Michalovcích cca 6 měsíců pak 6 měsíců Bratislava Vajnory a nakonec 6 měsíců v Komárně .

Já jo VÚ 9376 ve Vimperku v letech 1991 až 1992 na 18 měsíců.Nejlepší dovolená. :p

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Upraveno od buml

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.