Červen 10, 200916 r Nakoniec to celé aj tak dopadne tak že sa kúpi nový plavák lebo čas na prerábku ako tu bolo písané dlhú bude drahší jak plavák dakde z vrakáča Čusík,mám prozbičku potřebuju nahrát novej soft do budíků ukazuje mi obráceně nádrž.Koupil jsem budíky z RS a dal si je do své fábky 1,4 TDI a palivo ukazuje obráceně.Prosím někoho kdo to umí ozvěte se mi na mail:prasak.lukas@seznam.cz.Díkes.
Červenec 6, 200916 r Čusík,mám prozbičku potřebuju nahrát novej soft do budíků ukazuje mi obráceně nádrž.Koupil jsem budíky z RS a dal si je do své fábky 1,4 TDI a palivo ukazujeobráceně.Prosím někoho kdo to umí ozvěte se mi na mail:prasak.lukas@seznam.cz.Díkes. Ahoj, mě měnili budíky taky na autě před face za Maxidot a bez nějakýcho fleše a výměny palivoměru. Ale já to tady dohod na fóru od jednoho člena, výměna za cca 20 minut i s nakódováním klíčů. A hlavně palivoměr OK lol lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.