LUKÁŠŠ Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Nakoniec to celé aj tak dopadne tak že sa kúpi nový plavák lebo čas na prerábku ako tu bolo písané dlhú bude drahší jak plavák dakde z vrakáča Čusík,mám prozbičku potřebuju nahrát novej soft do budíků ukazuje mi obráceně nádrž.Koupil jsem budíky z RS a dal si je do své fábky 1,4 TDI a palivo ukazuje obráceně.Prosím někoho kdo to umí ozvěte se mi na mail:prasak.lukas@seznam.cz.Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Čusík,mám prozbičku potřebuju nahrát novej soft do budíků ukazuje mi obráceně nádrž.Koupil jsem budíky z RS a dal si je do své fábky 1,4 TDI a palivo ukazujeobráceně.Prosím někoho kdo to umí ozvěte se mi na mail:prasak.lukas@seznam.cz.Díkes. Ahoj, mě měnili budíky taky na autě před face za Maxidot a bez nějakýcho fleše a výměny palivoměru. Ale já to tady dohod na fóru od jednoho člena, výměna za cca 20 minut i s nakódováním klíčů. A hlavně palivoměr OK lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.