Přejít na obsah

Vnechávání 1,4MPi

ViperCZ

Doporučené příspěvky

Se studeným motorem se mi poslední dobou stává, že motor vynechává, při rozjezdu na jedničku (i když dostatečně přiživuju nebojte) se jakoby dusí a na vojku při akceleraci se sešlápnutým plynovým pedálem cítím i ve vyšších otáčkách (3000+-) škubání, stačí dojet na první křižovatku a je to ok, ale se*e mě to. Poraďte čím by to mohlo být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem čo majú všetci s tými Denso sviečkami. Nie všetko čo je drahé je aj dobré. Ja mám už vyskúšané Championy RC 89 PYC, raz za 60 000 km ich vymením a neriešim žiadne cukanie a trhanie. Ešte sú schválené Brisk DR 15 TC, ale ja používam tie Championy asi preto, že zatiaľ nebol problém.

Odkaz ke komentáři

Jasne...Brisk DR 15 TC....Chlapi nešpekulujte so sviečkami a dajte tam také ako tam maju íst. Neveril som tomu, ale záleží velmi na tom aké sviečkzy tam máme. Hlavne prosím nedajte na rady všeliakých odorníkov a novátorov. Ani v roznych servisoch a predajniach Ti chcu predat daku novinku/ sviečky platinové a trojkontaktové.../ a povediaVám že ich vsetci berú a sú spokojní... Ja som tak dal nové super sviečky na radu kamaráda ...auto blblo, skoro som vymenil polovicu snímačov a nakoniec ked som vymenil sviečky :feve: za také ako tam maju íst OKi. :feve:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...