Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Se studeným motorem se mi poslední dobou stává, že motor vynechává, při rozjezdu na jedničku (i když dostatečně přiživuju nebojte) se jakoby dusí a na vojku při akceleraci se sešlápnutým plynovým pedálem cítím i ve vyšších otáčkách (3000+-) škubání, stačí dojet na první křižovatku a je to ok, ale se*e mě to. Poraďte čím by to mohlo být.

Svíčky nebo lišta. Zkus hledat, je tady toho o tom problému dost.

inac mne to tiez robi ale svieck mam nove ...:) takze kolko stoji ta zapalovacia lista?? dikq fabia 1,4 50 kw rok vyr 2000

Neviem čo majú všetci s tými Denso sviečkami. Nie všetko čo je drahé je aj dobré. Ja mám už vyskúšané Championy RC 89 PYC, raz za 60 000 km ich vymením a neriešim žiadne cukanie a trhanie. Ešte sú schválené Brisk DR 15 TC, ale ja používam tie Championy asi preto, že zatiaľ nebol problém.

Tak já používám ty brisky, nájezd taky 60 tis. km(a to na LPG ;) ) a žádný problém.

A k té liště, kolegy ji měnil ve Škodovce na 1,4 MPi 50 kw a i s prací necelé 4 tis. kč. :feve:

ci pana 4 tisiiiiiiic :help:

• Autor

Tak práci můžu odečíst, ale dávat 4k za lisštu jen kvůli tomu že mi to prvních 10 sec jízdy vynechává, tak to vím o lepších věcech za co ty peníze utratit. Zatim zkusim vyměnit svíčky a vomrknout filtr

lista stoji asi 2600 sk a problem je asi inde asi sviecky alebo palivovy filter, treba hladat.

ja davam sviecky brisk silver na lpg a zatial spokojnost.

palivovy filter mam meneny a sviecky tiez takze typujem lista...

Jasne...Brisk DR 15 TC....Chlapi nešpekulujte so sviečkami a dajte tam také ako tam maju íst. Neveril som tomu, ale záleží velmi na tom aké sviečkzy tam máme. Hlavne prosím nedajte na rady všeliakých odorníkov a novátorov. Ani v roznych servisoch a predajniach Ti chcu predat daku novinku/ sviečky platinové a trojkontaktové.../ a povediaVám že ich vsetci berú a sú spokojní... Ja som tak dal nové super sviečky na radu kamaráda ...auto blblo, skoro som vymenil polovicu snímačov a nakoniec ked som vymenil sviečky :feve: za také ako tam maju íst OKi. :feve:

lista nie, tu vymen ako poslednu !!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.