Publikováno Říjen 15, 200816 r Se studeným motorem se mi poslední dobou stává, že motor vynechává, při rozjezdu na jedničku (i když dostatečně přiživuju nebojte) se jakoby dusí a na vojku při akceleraci se sešlápnutým plynovým pedálem cítím i ve vyšších otáčkách (3000+-) škubání, stačí dojet na první křižovatku a je to ok, ale se*e mě to. Poraďte čím by to mohlo být.
Říjen 15, 200816 r inac mne to tiez robi ale svieck mam nove ... takze kolko stoji ta zapalovacia lista?? dikq fabia 1,4 50 kw rok vyr 2000
Říjen 15, 200816 r Autor kdyz svicky, tak co tyhle? Mate nekdo zkusenost? http://tuning.autodoplnky.cz/svicky-denso-...-fabia-s2978521
Říjen 15, 200816 r Neviem čo majú všetci s tými Denso sviečkami. Nie všetko čo je drahé je aj dobré. Ja mám už vyskúšané Championy RC 89 PYC, raz za 60 000 km ich vymením a neriešim žiadne cukanie a trhanie. Ešte sú schválené Brisk DR 15 TC, ale ja používam tie Championy asi preto, že zatiaľ nebol problém.
Říjen 15, 200816 r Tak já používám ty brisky, nájezd taky 60 tis. km(a to na LPG ) a žádný problém. A k té liště, kolegy ji měnil ve Škodovce na 1,4 MPi 50 kw a i s prací necelé 4 tis. kč.
Říjen 16, 200816 r Autor Tak práci můžu odečíst, ale dávat 4k za lisštu jen kvůli tomu že mi to prvních 10 sec jízdy vynechává, tak to vím o lepších věcech za co ty peníze utratit. Zatim zkusim vyměnit svíčky a vomrknout filtr
Říjen 16, 200816 r lista stoji asi 2600 sk a problem je asi inde asi sviecky alebo palivovy filter, treba hladat. ja davam sviecky brisk silver na lpg a zatial spokojnost.
Říjen 17, 200816 r Jasne...Brisk DR 15 TC....Chlapi nešpekulujte so sviečkami a dajte tam také ako tam maju íst. Neveril som tomu, ale záleží velmi na tom aké sviečkzy tam máme. Hlavne prosím nedajte na rady všeliakých odorníkov a novátorov. Ani v roznych servisoch a predajniach Ti chcu predat daku novinku/ sviečky platinové a trojkontaktové.../ a povediaVám že ich vsetci berú a sú spokojní... Ja som tak dal nové super sviečky na radu kamaráda ...auto blblo, skoro som vymenil polovicu snímačov a nakoniec ked som vymenil sviečky za také ako tam maju íst OKi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.