Martingeff Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Ptal jsem se ve zančkovém servisu Škoda na nápis Octavia (po faceliftu) a mají jej dostat zhruba za měsíc tzn. koncem Listopadu společně s "novou octávií", ale prozatím bych bral i ten starý nápis Octavia ten se snad jestě sehnat dá + označení motorizace TDi. Nemáte někdo tento nápis navíc . . . . . :-))?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 a co takle to nechat mesic bez napisu ono to auto bez toho nepojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Ptal jsem se ve zančkovém servisu Škoda na nápis Octavia (po faceliftu) a mají jej dostat zhruba za měsíc tzn. koncem Listopadu společně s "novou octávií", ale prozatím bych bral i ten starý nápis Octavia ten se snad jestě sehnat dá + označení motorizace TDi. Nemáte někdo tento nápis navíc . . . . . :-))?? Tak na ten se taky můžeš zeptat v servisu, určitě ho budou mít max do druhého dne Jinak stačí se i podívat na netu..těchto nápisů je plné Aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Jaké máte zkušenosti s nákupy v Aukru?? Ten nalepovací nápis (octavia+TDI) tam jeden borec nabízí, ale nechce to poslat na dobírku. Chce poslat peníze bankovním převodem na účet a potom prý to pošle. Nikdy jsem v aukru nic nekupoval a nevím jestli mu mám věřit. To můžu ty peníze rovnou vyhodit do kontejnéru, když by potom nic neposlal a jenom se chechtal jak mu lidi posílají na účet prachy. Tak dejte vědět jaké máte zkušenosti s nákupy v Aukru. Díky Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tohle je bez problémů, nechci to zakřiknout, sle mám za sebou za 4 měsíce asi 70 obchodů a vždy takto. Musíš zas chápat prodejce - stávalo se, že pošleš na dobírku ten moula si to rozmyslel a nevyzvedl, takže takhle posíláš až máš peníze a je to ok. Dobré je jen se ještě podívat na hodnocení prodejce a pak můžeš klidně obchodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Díval jsem se na hodnocení prodejce a až na 2 vyjímky má hodnocení kladné. Tak ho tedy vyzkouším a snad mně ten nápis Octavia s motorizací dorazí v pořádku. Mischickovi díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Tak nalepovací nápis Octavia + motorizace mně dorazil v pořádku (perfektně zabaleno) a mohu tudíž server Aukro doporučit i ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 NZ, musím říct, že jsem na aukru zatím nenaletěl a to mám obchodů oběma směry desítky, jen jeden boreček z Brna tvrdil, že mu nic nepřišlo, ale stačilo zavolat na poštu... To na eBay mě zkoušel amík ojebat už u druhého obchodu a myslel, že když jsem někde z mongolska, tak že mu to projde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Kdo se rozhoduje pro barvu facelifta. Tak jsem vyrobil takovou kravinku. klikni a koukej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 paráda, to máš u seba v Octe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 jj, na zkoušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Dobrý .. až na to podsvícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 No moc pěkné a co Trinax??? Ukáže topení nebo neee?? Zkoušet to s audiencí no to je nápad........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 (editace) samo, že s Columbusem to chodí, s Audiencí chodí jen něco málo, ale vypadá to hezky, jen sehnat rámeček, podsvit je už pořešen Editováno: 15. Listopad 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 ...tak to je jedna z věcí co mi na inovaci vadí..toto ovládání clima je s těch inovací asi tak nejhorší..vadí mi to i u mých SII......to je dle mě daleko hezčí stará verze ovládání...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 pasovali by tieto zasterky na predfacelift?? vyzeraju krajsie ako tie stare preto by som si dal radsej tieto ako tie stare hranate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) co by stala ta prerabka climatroniku + ta zmena toho podsvietenia ako pisal rolbar? Editováno: 30. Listopad 2008, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 spis by me zajimalo jak to bude vychazet az se zacne predelavat doma v garazi predek - blatniky, svetla s uchycenim, naraznik, atd. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 co by stala ta prerabka climatroniku + ta zmena toho podsvietenia ako pisal rolbar? Taky by mě to zajímalo (MR07), protože bych pak chtěl hodit elegance dekor od radia až k řadičce z faceliftu a to se bez výměny climatronicu neobejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Mě by zajímalo, jestli jde přendat hlavně popelník a rámeček kolem řadičky.... kódy: 1Z1 857 962 D 2AU 1Z1 863 212 B 2AU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 To mě taky, ale to nám musí říct někdo kdo face má a zná i starou..rámeček kolem řadičky si myslím, že nebude problém, u popelníku nevím jestli nezměnili lehce tvar, ale to soudím jen podle fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Tak jsem myslel, že vyměním tlačítko výstražných světel za to černý, ale za ty nehorázný peníze, co chtějí za kus plastu v žádným případě.. možná se někdy poptám na vrakovišti nebo to začerním lihovkou (joke). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 O tom mi včera říkal doli...nemáš někde nějakou lepší fotku, ještě jsem to zblízka neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.