Říjen 27, 200816 r Ptal jsem se ve zančkovém servisu Škoda na nápis Octavia (po faceliftu) a mají jej dostat zhruba za měsíc tzn. koncem Listopadu společně s "novou octávií", ale prozatím bych bral i ten starý nápis Octavia ten se snad jestě sehnat dá + označení motorizace TDi. Nemáte někdo tento nápis navíc . . . . . :-))??
Říjen 28, 200816 r Ptal jsem se ve zančkovém servisu Škoda na nápis Octavia (po faceliftu) a mají jej dostat zhruba za měsíc tzn. koncem Listopadu společně s "novou octávií", ale prozatím bych bral i ten starý nápis Octavia ten se snad jestě sehnat dá + označení motorizace TDi. Nemáte někdo tento nápis navíc . . . . . :-))?? Tak na ten se taky můžeš zeptat v servisu, určitě ho budou mít max do druhého dne Jinak stačí se i podívat na netu..těchto nápisů je plné Aukro
Listopad 1, 200816 r Jaké máte zkušenosti s nákupy v Aukru?? Ten nalepovací nápis (octavia+TDI) tam jeden borec nabízí, ale nechce to poslat na dobírku. Chce poslat peníze bankovním převodem na účet a potom prý to pošle. Nikdy jsem v aukru nic nekupoval a nevím jestli mu mám věřit. To můžu ty peníze rovnou vyhodit do kontejnéru, když by potom nic neposlal a jenom se chechtal jak mu lidi posílají na účet prachy. Tak dejte vědět jaké máte zkušenosti s nákupy v Aukru. Díky Martin.
Listopad 1, 200816 r Tohle je bez problémů, nechci to zakřiknout, sle mám za sebou za 4 měsíce asi 70 obchodů a vždy takto. Musíš zas chápat prodejce - stávalo se, že pošleš na dobírku ten moula si to rozmyslel a nevyzvedl, takže takhle posíláš až máš peníze a je to ok. Dobré je jen se ještě podívat na hodnocení prodejce a pak můžeš klidně obchodovat.
Listopad 1, 200816 r Díval jsem se na hodnocení prodejce a až na 2 vyjímky má hodnocení kladné. Tak ho tedy vyzkouším a snad mně ten nápis Octavia s motorizací dorazí v pořádku. Mischickovi díky za info.
Listopad 4, 200816 r Tak nalepovací nápis Octavia + motorizace mně dorazil v pořádku (perfektně zabaleno) a mohu tudíž server Aukro doporučit i ostatním.
Listopad 4, 200816 r NZ, musím říct, že jsem na aukru zatím nenaletěl a to mám obchodů oběma směry desítky, jen jeden boreček z Brna tvrdil, že mu nic nepřišlo, ale stačilo zavolat na poštu... To na eBay mě zkoušel amík ojebat už u druhého obchodu a myslel, že když jsem někde z mongolska, tak že mu to projde...
Listopad 6, 200816 r Kdo se rozhoduje pro barvu facelifta. Tak jsem vyrobil takovou kravinku. klikni a koukej se
Listopad 8, 200816 r Autor No moc pěkné a co Trinax??? Ukáže topení nebo neee?? Zkoušet to s audiencí no to je nápad........
Listopad 15, 200816 r samo, že s Columbusem to chodí, s Audiencí chodí jen něco málo, ale vypadá to hezky, jen sehnat rámeček, podsvit je už pořešen Upraveno Listopad 15, 200816 r od rolbař
Listopad 15, 200816 r ...tak to je jedna z věcí co mi na inovaci vadí..toto ovládání clima je s těch inovací asi tak nejhorší..vadí mi to i u mých SII......to je dle mě daleko hezčí stará verze ovládání......
Listopad 30, 200816 r pasovali by tieto zasterky na predfacelift?? vyzeraju krajsie ako tie stare preto by som si dal radsej tieto ako tie stare hranate...
Listopad 30, 200816 r co by stala ta prerabka climatroniku + ta zmena toho podsvietenia ako pisal rolbar? Upraveno Listopad 30, 200816 r od CorradoVR6
Prosinec 2, 200816 r spis by me zajimalo jak to bude vychazet az se zacne predelavat doma v garazi predek - blatniky, svetla s uchycenim, naraznik, atd. ....
Prosinec 5, 200816 r co by stala ta prerabka climatroniku + ta zmena toho podsvietenia ako pisal rolbar? Taky by mě to zajímalo (MR07), protože bych pak chtěl hodit elegance dekor od radia až k řadičce z faceliftu a to se bez výměny climatronicu neobejde.
Prosinec 25, 200816 r Autor Mě by zajímalo, jestli jde přendat hlavně popelník a rámeček kolem řadičky.... kódy: 1Z1 857 962 D 2AU 1Z1 863 212 B 2AU
Prosinec 25, 200816 r To mě taky, ale to nám musí říct někdo kdo face má a zná i starou..rámeček kolem řadičky si myslím, že nebude problém, u popelníku nevím jestli nezměnili lehce tvar, ale to soudím jen podle fotek...
Prosinec 25, 200816 r Tak jsem myslel, že vyměním tlačítko výstražných světel za to černý, ale za ty nehorázný peníze, co chtějí za kus plastu v žádným případě.. možná se někdy poptám na vrakovišti nebo to začerním lihovkou (joke).
Prosinec 25, 200816 r O tom mi včera říkal doli...nemáš někde nějakou lepší fotku, ještě jsem to zblízka neviděl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.