mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Se mi ten origo zdá lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 JÁ BYCH ZKUSIL JEN TY ZADNÍ SVĚTLA ALE NEVIDĚL JSEM JE NAŽIVO.JAKÝ JE MEZI NÍMA ROZDÍL? NEVÍTE NÁHODOU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Není tam odrazka uprostřed, ale bílo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Romarjooo: rozdíl je jen ten, že místo odrazky je nefunkční plocha.. prostě jen designová změna krytu, aby to pasovalo k novým modelům. Ty by sis je tam snad v klidu mohl dát, když máš odrazky v nárazníku. Podle mě je ale nijak nevylepšili, nemusel bych je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Podle škodovky je jen výraznější to "C".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Opticky nebo funkčně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Opticky, na funkci to nemá vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Se mi ten origo zdá lepší. mě teda taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Tak jsem myslel, že vyměním tlačítko výstražných světel za to černý, ale za ty nehorázný peníze, co chtějí za kus plastu v žádným případě.. možná se někdy poptám na vrakovišti nebo to začerním lihovkou (joke). to je teda hnusná cena kdyby přesto někdo chtěl tak číslo je 1Z0 953 235 A 3X1 857Kč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) S temi zadnimy svetly u FL to vidimopacne jak nekteri tady na foru. Kdybych si kupoval FL, tak prvni vec kterou bych na ni menil (po domluve jeste v autosalonu) by byli zadni svetla, ktere bych vy,emil kus za kus za neFL s puvodni OII. Proste ten bilej prouzek misto cervene odrazky mi tam vubec nesedi IMHO ten buttonek na vystrazna svetla se mi take libi vic puvodni nez faceliftovany... Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Taky se mi víc líbí původní světla. Navíc to je tak malá změna, že si jí prakticky ani nikdo nevšimne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Je to v duchu FL na Fabii, vliv na funkci to nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Kdyby jen na funkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Nějaká změna být musí a zas máme co řešit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 to jo kdo je má tak je nechce a opačně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) to jokdo je má tak je nechce a opačně Mám už je vyměněné.Mi osobně se asi ty nové světla zdají být lepší, hlavně je to zase trochu jiné. Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) tomson1: a kde mas zadni odrazky? To te policajti budou mit radi... Me tam ten prouzek zase proste chybi, ale treba si zvyknu Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: jofree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Teď ale nemáš vzadu žádné odrazky a to je potom nezp. k provozu,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Mně se to černý tlačítko výstražných světel líbí, to červený je tam jak pěst na oko, ale ty prachy za to rozhodně nedám. Zadní FL světla mi taky moc nesedí, ale ještě to jde narozdíl od těch předních, který jsou jak z nový Thálie :X. Odrazka ale musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Mně se to černý tlačítko výstražných světel líbí, to červený je tam jak pěst na oko, ale ty prachy za to rozhodně nedám.Zadní FL světla mi taky moc nesedí, ale ještě to jde narozdíl od těch předních, který jsou jak z nový Thálie :X. Odrazka ale musí být. Odrazky budu dávat na nárazník. Styl RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak popravdě jsem taky uvažoval že tam dám zadní světla z faceliftu ale po zkouknutí fotek o pár příspěvku výš je tam rozhodně nedám.Ty starší jsou hezčí.Je to pouze můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 můj taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 vidim to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Zatím shání odrazky na nárazník,nejlépe schválené.Kdyby někdo měl tip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Ale to musiš mit originál RS náraznik,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.