cumla Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Ahoj lidi prosim prosim o radu Mam O1 TDI 81kw rv98 a po napojeni na diagnostiku vse bez problemu funguje jen se mi nedari spojit s Pristrojovou deskou, nevite kde by mohla byti chyba?? dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) to je prvni znamka ze te brzy zacnou padat rucicky. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) Neeeeeeeeeeeeeeeeee ja nechciiiiiiii. To si jako v nejblizsi dobe mam zacit shanet Novou pristrojovku?? Mam nabehano 362tis a doposud ani jednou nice nespadlo. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Neboj sa, tu na fore najdes, ako si ich opravit... A nemusis ani zhanat ine budiky. PS: necitujte predchadzajuci prispevok, je to proti pravidlam fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 A poradi mi nekdo jak opravit pristrojovku abych se mohl spojit pres diag??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 skus si pohladat padajuce rucicky (raficky) a najdes odpoved. Na predface to zvykol robit jeden svab, ktory bolo treba preletovat. Mozno pomoze aj Tebe. Ale este by som prekontroloval vedenie do konektorov, ci nemas len zly kontakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 měl jsem stejný problém ... do ostatních řj jsem se dostal ale do palubek nikoliv a to i v jiných autech dostal jsem se tam až s jiným notebookem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 A stacilo vymenit jenom notebook nebo se musel aji kablik aby se to spojilo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) No podobný problém jsem měl na Fabce, tam se to řešilo změnou (snížením) rychlosti sériového portu v ovladačích, za zkoušku nic nedáš... Jinak pokud vím pájel se stabík a pár odpůrků v okolí, ideální je doplnit pasivní chladič, aby tak nežhavil. POZOR - Pokud se spojuješ přes USB, některé převodníky stojí za h**** a nechodí to s nimi, lze to tu někde dohledat. Sakra, s tou citací mi to ujelo . Editováno: 16. Říjen 2008, autor: Viktor X citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 A nahodou si prosimte nevzpomenes na jakou rychlost se to snizovalo?? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 když jsem to zkoušel tak jsem měl k dispozici svůj kabel s ntb a kolegův kabel s jeho ntb a on se do mojí přístrojovky dostal s oběma kabelama ale já ani s jedním ne a nepomáhalo ani to snížení rychlostí portu teď mám novej ntb a dostanu se všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 jojo - bude to asi spatnym adapterem z USB na COM - musis mat FTDI čipovou sadu FT232BM - kdyz tak me opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 A muzete mi primo doporucit nejakej ten kablik se kterym bych nemel mit tyto problemy.Este info mam to na NTB s Oknama vista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.