Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi prosim prosim o radu Mam O1 TDI 81kw rv98 a po napojeni na diagnostiku vse bez problemu funguje jen se mi nedari spojit s Pristrojovou deskou, nevite kde by mohla byti chyba?? dekuji.

Vloženo (editace)

Neeeeeeeeeeeeeeeeee ja nechciiiiiiii. To si jako v nejblizsi dobe mam zacit shanet Novou pristrojovku?? Mam nabehano 362tis a doposud ani jednou nice nespadlo.

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo

skus si pohladat padajuce rucicky (raficky) a najdes odpoved. Na predface to zvykol robit jeden svab, ktory bolo treba preletovat. Mozno pomoze aj Tebe. Ale este by som prekontroloval vedenie do konektorov, ci nemas len zly kontakt...

Vloženo (editace)

No podobný problém jsem měl na Fabce, tam se to řešilo změnou (snížením) rychlosti sériového portu v ovladačích, za zkoušku nic nedáš... Jinak pokud vím pájel se stabík a pár odpůrků v okolí, ideální je doplnit pasivní chladič, aby tak nežhavil.

POZOR - Pokud se spojuješ přes USB, některé převodníky stojí za h**** a nechodí to s nimi, lze to tu někde dohledat.

Sakra, s tou citací mi to ujelo ;) .

Editováno: , autor: Viktor X
citovanie predchadzajuceho prispevku
Vloženo

když jsem to zkoušel tak jsem měl k dispozici svůj kabel s ntb a kolegův kabel s jeho ntb a on se do mojí přístrojovky dostal s oběma kabelama ale já ani s jedním ne a nepomáhalo ani to snížení rychlostí portu

teď mám novej ntb a dostanu se všude

Návštěvník
Vloženo

jojo - bude to asi spatnym adapterem z USB na COM - musis mat FTDI čipovou sadu FT232BM - kdyz tak me opravte kol5

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...