Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Možná to je tím že jsme zvyklí na ty bílá auta se zelenym pruhem ale je pravda že ty novy střibrny Octávie se lehce přehlídnou i přesto že maji nahoře majáky neboli tu rampu.A proč střibrny? Já jsem četl že se budou pak líp prodávat-fakt nekecám...někde jsem to četl!

Blacky: Ale tam měli normální radar a né jen kameru. ;)

i kdepak byla to kamera s radarem. Na tom displeji mel zaznam jedouciho auta a v dolim prouzku mu to ukazovalo jeho rychlost. dokonce to mluvilo a rikalo jak rychle to auto jelo.

Myslim, ze je to nejake sdruzene zarizeni a predpokladam, ze takovy nejaky budou do tech novejch montovat.

Možná to je tím že jsme zvyklí na ty bílá auta se zelenym pruhem ale je pravda že ty novy střibrny Octávie se lehce přehlídnou i přesto že maji nahoře majáky neboli tu rampu.A proč střibrny? Já jsem četl že se budou pak líp prodávat-fakt nekecám...někde jsem to četl!

to si ani nemusel nikde cist, to doslova rekl policejni prezident.

No vidiš to! Ty mu děláš mluvčího? :)

veď keď tam majú iba kameru takto bude ramer nie? ten nový radar, naši ich už postupne majú :aggressive:

Před chvilkou jsem byl u dálnice na procházce s pesanem a jela (řítila se) nová policejní Octavie s blikajícíma majákama a kdybych to neslyšel na vlastní uši tak bych nevěřil tomu, jaký pískavý zvuk ta rampa na střeše může dělat. Znělo to jak letadlo ale mnohem vyšší tón

Ta pradelna je husta. To uz neplati ustanoveni, ze barevne provedeni vozdila nesmi byt zamenitelne s vozidly policie, hasicu a kyho výra jeste? Za tohle bych jim normalne naparil pokutu a naridil sundat. Muzem na to nadavat, jak chcem, ale tohle mi prijde uz moc. :feve:

Blacky:ale jdi ty...neříej že jsi se tomu někde v koutku duše nezasmál :) tý prádelně..náhodou dobrej nápad ikdyž hraničící se zákonem lol

mno to vis, ze sem se zasmal. :smich: Je to vtipne, nicmene me to prijde uz moc. :kuk:

přesně tak, a je za to celkem pěkná pálka, taky jsem se zasmál, ale švěstky se asi moc smát nebudou, nebo možná budou, ale majitel potom ne, tohle je už moc

Přesně tak.Podle mě barevné provedení Policie se nesmi shodovat s jinýma.To by byl pěknej chaos :smich:

Ta prádelna je ale fotomontáž, ne? Jinak samo, barevné provedení ensmí být shodné nebo zaměnitelné s vozy PČR.

No teď už tomu přestávám věřit, že je to fotomontáž.

Druhá fotka a jiná. Třeba perou pro policici ne?

Jinak je to pecka :palec2::smich:

Upraveno od zabiak

Ty woe!...perou pro policii? :smich: na stoprocent to je fotomontáž!

Určo je to fotomontáž. Ten modrej pruh je křivej, takže je poznat že tam nepatří. Ale jinak je to pecka lol

Můžu vás ujistit, že to montáž fakt není. Nezávisle potvrzeno od několika lidí, co ji potkali... lol

tak majitel ať hlavně nepotká švestky, protože fakt nevím, jak by jím to vysvětlil

No nevim. Vzdyt na té první fotce stojí ta prádelna hned za švestkama

A co kdyz je to policejni prádelna? :smich:

hustý, pan majitel má asi hodně peněz no a nebo to fakt pere špinavý peníze co policie někde posbírá :smich:

že by??? :smich:

Upraveno od reddy

Tak kde je pravda???

Newim jestli jste to uz nekdo videl ale mam novinku co jsem spatril u nas v ulici Mestka policie uz ma octa.2face

post-7359-1231775845_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.