Leden 7, 200916 r Možná to je tím že jsme zvyklí na ty bílá auta se zelenym pruhem ale je pravda že ty novy střibrny Octávie se lehce přehlídnou i přesto že maji nahoře majáky neboli tu rampu.A proč střibrny? Já jsem četl že se budou pak líp prodávat-fakt nekecám...někde jsem to četl!
Leden 7, 200916 r Blacky: Ale tam měli normální radar a né jen kameru. i kdepak byla to kamera s radarem. Na tom displeji mel zaznam jedouciho auta a v dolim prouzku mu to ukazovalo jeho rychlost. dokonce to mluvilo a rikalo jak rychle to auto jelo. Myslim, ze je to nejake sdruzene zarizeni a predpokladam, ze takovy nejaky budou do tech novejch montovat.
Leden 7, 200916 r Možná to je tím že jsme zvyklí na ty bílá auta se zelenym pruhem ale je pravda že ty novy střibrny Octávie se lehce přehlídnou i přesto že maji nahoře majáky neboli tu rampu.A proč střibrny? Já jsem četl že se budou pak líp prodávat-fakt nekecám...někde jsem to četl! to si ani nemusel nikde cist, to doslova rekl policejni prezident.
Leden 7, 200916 r veď keď tam majú iba kameru takto bude ramer nie? ten nový radar, naši ich už postupne majú
Leden 8, 200916 r Před chvilkou jsem byl u dálnice na procházce s pesanem a jela (řítila se) nová policejní Octavie s blikajícíma majákama a kdybych to neslyšel na vlastní uši tak bych nevěřil tomu, jaký pískavý zvuk ta rampa na střeše může dělat. Znělo to jak letadlo ale mnohem vyšší tón
Leden 8, 200916 r Ta pradelna je husta. To uz neplati ustanoveni, ze barevne provedeni vozdila nesmi byt zamenitelne s vozidly policie, hasicu a kyho výra jeste? Za tohle bych jim normalne naparil pokutu a naridil sundat. Muzem na to nadavat, jak chcem, ale tohle mi prijde uz moc.
Leden 8, 200916 r Blacky:ale jdi ty...neříej že jsi se tomu někde v koutku duše nezasmál tý prádelně..náhodou dobrej nápad ikdyž hraničící se zákonem
Leden 9, 200916 r přesně tak, a je za to celkem pěkná pálka, taky jsem se zasmál, ale švěstky se asi moc smát nebudou, nebo možná budou, ale majitel potom ne, tohle je už moc
Leden 9, 200916 r Přesně tak.Podle mě barevné provedení Policie se nesmi shodovat s jinýma.To by byl pěknej chaos
Leden 9, 200916 r Ta prádelna je ale fotomontáž, ne? Jinak samo, barevné provedení ensmí být shodné nebo zaměnitelné s vozy PČR.
Leden 9, 200916 r No teď už tomu přestávám věřit, že je to fotomontáž. Druhá fotka a jiná. Třeba perou pro policici ne? Jinak je to pecka Upraveno Leden 9, 200916 r od zabiak
Leden 9, 200916 r Určo je to fotomontáž. Ten modrej pruh je křivej, takže je poznat že tam nepatří. Ale jinak je to pecka
Leden 9, 200916 r Můžu vás ujistit, že to montáž fakt není. Nezávisle potvrzeno od několika lidí, co ji potkali...
Leden 12, 200916 r hustý, pan majitel má asi hodně peněz no a nebo to fakt pere špinavý peníze co policie někde posbírá
Leden 12, 200916 r Newim jestli jste to uz nekdo videl ale mam novinku co jsem spatril u nas v ulici Mestka policie uz ma octa.2face
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.