mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) Kdybych někoho chytil, jak to dělá, zlámal bych mu ruce! Pak postavte auto k supermarketu... Editováno: 16. Říjen 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Taky nepochopím mám haubnu a dveře. Kdybych u toho aspoň někoho chytil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Přesně tak... Klíčem přejet po ksichtu! Na fabii mi jednou urvali zadní stěrač a dvakrát zničili zrcátko u spolujezdce. A teď u tohle u supa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 ty woe, to fakt nasere kámo! lámat ruce a věšet do průvanu za koule .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 a ten kvetinac ti tam ako nastriekali, ten sa celkom vydaril ale tiez by som lamal ruky debilom. mne nastastie nic take neurobili akurat vnoci nacuvali do auta kurvy ani neni komu dat do držky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 No jo, ten květináč... Jsem to leštil a leštil, až to bylo jako zrcadlo... Když ti do toho někdo nacouvá, dá se to pochopit, že to nebylo myšleno schválně, ale stejně by tam dotyčnej mohl nechat vizitku... (tím nesnižuju tvůj žal) Ovšem tihle vtipálci jsou fakt elita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 parchanti..chytit ho za ruku a být to někdo starší patnácti let zlomil bych mu jí...kdyby se nikdo nekoukal....tvrzení proti tvrzeni...mám dveře ablatník....soucítím s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 haha, mole ty a leštil jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Dakie, ty rejpale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 nestál si hodně blízko u nějakého auta ? Jednou jsem takle chytil pána co se chtěl pomstít někomu kdo mu zastavil těsně u auta . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 právě že ne... stál jsem u supermarketu a tohle bylo stranou k chodníku. mimochodem, dneska ráno jsem se setkal s dalším způsobem vandalismu - jel jsem na takový vedlejší cestě a najednou díra. tak se ji vyhnu a hned další. kdyby to byl vymlácenej asfalt, tak je to v poho, ale tohle byli chybějící poklopy od kanálů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 tak to někomu vadilo ,že nemohl projet vozejkem , není tam zakaz zastavení ( žlutá čára )? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Uvažuješ sice správně, ale nene, nic takovýho. Je tam místa jak pro tank. V tom místě to parkoviště končí. Mimochodem, je to na Ukrajině, tady se auta neničej, ani když stojíš na chodníku. Tohle musel bejt nějakej echt hajzl nebo nějakej zas..ej nacionalista, co nemá rád cizince! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 nebo Čech v zahraničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Vubec nechapu, proc na cerny auta davaj bilej plnic... Ma tam bejt tmavej a aspon by takovyhle odreniny tolik nebolely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Já si myslím, že to byla jen závist někoho, kdo si to nemůže dovolit a tak ti chtěl auto aspoň poničit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Vubec nechapu, proc na cerny auta davaj bilej plnic... Ma tam bejt tmavej a aspon by takovyhle odreniny tolik nebolely... oprava stojí více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) jsme jednou v pátek odpoledne postavily octuli před barák, za ani né půl hodiny jsme jeli do stavebnin kde jsme si všimly "krásné" rýhy od předního světla (i přes) po zadní , naštěstí to šlo rozleštit, takže pokud někomu octule před barákem vadila, účel to splnilo, již jsme ji tam nikdy postavily a nepostavíme, to si radši kousek dojdeme k druhému parkovišti. už aby jsme byly z města pryč. Editováno: 16. Říjen 2008, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Vubec nechapu, proc na cerny auta davaj bilej plnic... Ma tam bejt tmavej a aspon by takovyhle odreniny tolik nebolely... Podle mě to bude nějakej technologickej fígl, úplně první věc, co mě napadá, je třeba kvůli vizuální kontrole při lakování - proč jinak, by měly světlé barvy tmavej plnič? Mole: To půjde zaleštit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 ja neco takoveho mam po celym aute. nekdo se opre o moje auto a treba knoflikama me tam udela skrabance a pod. Ale mam i od zmetku s klickama. Taky to nechapu. Kdyz ma nekdo problem,tak at pocka az k autu prijdu ja.Pak mi to muze rict a ne to psat na auto. Paul: smejdi jsou i mimo messto. Si nevyberes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 P2M: snad jo. ale asi tak za měsíc ho budeme měnit za něco jinýho (daleko většího), tak to bude muset vydržet do tý doby. Pak to poputuje někomu jinýmu ve firmě. A jestli to udělaj i na tom novým, tak mě asi fakt trefí šlak... Tohle léčení komplexů je na zabití. Vůbec nechápu, jak z toho může mít někdo dobrej pocit. Lidi jsou hajzlové... Jo a vesnice vs. město - fakt je to jedno. Jen na některých vesnicích jsou lidi ještě závistivější, tak bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 to je banda cur*ku a rozerancu, uz nevi co maji delat, byl jsem u toho, kdyz pred fabrikou kradly motorku do pickupu dva susni a njizdeli pak do policajtu nebo kdyz chodi kurit a kradou z aut vse, co muzou, ucni zasrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 No ty vole nasralo,to verim a fest!Kamos co tu v IT taky supa mu ho ojeli kamenem dokola a na kapotu jeste udelali velke kolo!Skoda za 80tis mel havarijko,takze aspon tak! Ale nechapu takove buzny,nevim jestli si chcou vybit to,ze maji male prirozeni,nebo zavist,ze takove auto nemaji,nevim co se takove ubozakovi vubec honi hlavou!Tady v takovych situacich se normalne priklanim k trestu smrti!Ke stene a do zatylku! Neberu ani to,ze nekomu stal na miste,bud pockam jestli je cas a chut a vysvetlim mu,ze to je moje misto,nebo neco necham za steracem,ze treba mu to pirste poskrabu nebo tak! Ale je to,1:strasne to majitele nasere,lesti to jak chuj,parkuje dal od aut a ho nejake pako netukne dverma atd.2:jsou s tim starosti sehnat lakyrnika,jestli ma cas nebo tak!V pripade havarijka bonus v pi..!Shneme to tak,ze je to svinsky moc penez pokud to ten debil skrabne hluboko! Mi se to doufam vyhne,klep klep,protoze jestli u toho nekoho chytim,tak si asi pujdu sednou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak mě to udělal nějakej dobrák taky na O2 combi, vojel mi klíčem celý bok, já myslel, že se rozbrečím, co je to mezi náma za lidi s kterýma dejcháme stejnej zvuk.. Zmrzačit je svině jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak mě to udělal nějakej dobrák taky na O2 combi, vojel mi klíčem celý bok, já myslel, že se rozbrečím, co je to mezi náma za lidi s kterýma dejcháme stejnej zvuk.. Zmrzačit je svině jedny máš to moc pěkný a každej se za tím otočí, tzn. závist je svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.