Joshua Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Zdravim vespolek, odesla mi uvedena zarovka. Prikladam obrazek. Jedna se o bezpaticovou zarovku s pomerne dlouhymi privodnimi kontakty, ktera je naletovana primo ve spinaci. Vi nekdo co je zac a kde se da sehnat? Diky J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tu ziarovku nekupis nikde, najjednoduchsie budes mat prerobit to na LED, to si pozri vo vyvesenej teme v sekcii elektrika. Ina moznost je kupit nejaky iny vypinac a prehodit si ju (zbytocna namaha...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) Kupoval jsem jí v GM Elektronic Editováno: 17. Říjen 2008, autor: vašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Jsem si rikal ze musi existovat. Nemel bys nejake oznaceni, wataz nebo tak? Diky J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) To nevím, už je to dlouho co jsem jí měnil. Hledal jsem podle té prasklé. Koupil jsem si 2, tohle ta druhá foto. Editováno: 17. Říjen 2008, autor: vašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 OK, diky za radu. Zkouknul jsem na internetu nabidku GM a bude to zrejme tahle: http://www.gme.cz/cz/index.php?page=produc...;detail=510-038 Prumer odpovida, wataz taky vychazi, jen je asi o milimetr delsi, coz nevadi, jdu do toho. Dioda mi prijde zbytecna, tak casto se to nezapina, ta zarovka tam vydrzi (skoro) vecne... Zdravi J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 No ako pozeram cenu za tu ziarovku, tak dioda s odporom Ta vyjdu lacnejsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.