lajdak Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Ahoj, mám jen jednu otázku.kudy se dostanu na šroubky praveho krytu motoru-ten co je u klinjaku.zespoda vidim šroubky azvrchu nic.mco je třeba rozebrat?diky. 1.9 TDI 66KW 00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 ideál je zvednout auto a shodit kolečko ..... pak musíš sundat kryt spodní plastový ( já mám třeba plechový ) a jsi u něho...část drží na torxech a pak na předních šavlích zespodu je na klasickém závitu naražená taková plechová závlačka...to uvidíš prostě...každopádně to chce sundat kolo, zvednout a uvidíš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) Dole drží na krytu motoru na cca 7? torxech a nahoře vzadu na tekový plechový "matce" Mam 4x4 (takže taky plech) a kolo nesundavam, jen navic sundavam T držák spodního krytu abych přes něj ten plech vyvlíkl Editováno: 21. Říjen 2008, autor: Davee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 nechci zakládat nový téma,nevíte kolik stojí ten pravý plast a pak ještě ten trojúhleníček co je jakoby před podběhem(pod intercoolerem) ? Ten boční mám trošku polámanej a ten trojúhelník mi kamsi zmizel úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 mrkni na kelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) Taky by mě zajímalo. V Kelly mi řekli, že nevedou, jedině origo servis. Editováno: 24. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 stojí cca 150kč origo ten trojůhleník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Dík ale nechci žádný kelly, Druhovýrobu jsem koupil jednou plast pod motor a dopasovat ho, to bylo dílo. Trojúhelník origo koupím,to je krásná cena. Jěště nevíte kolik stojí ten bok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajdak Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 ideál je zvednout auto a shodit kolečko ..... pak musíš sundat kryt spodní plastový ( já mám třeba plechový ) a jsi u něho...část drží na torxech a pak na předních šavlích zespodu je na klasickém závitu naražená taková plechová závlačka...to uvidíš prostě...každopádně to chce sundat kolo, zvednout a uvidíš:-) Díky to jsem chtěl vědět.jenom mám sundat ten plíšek ze závitů.myslel jsem ,že se to šroubuje zvrchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Dík ale nechci žádný kelly, Druhovýrobu jsem koupil jednou plast pod motor a dopasovat ho, to bylo dílo. Trojúhelník origo koupím,to je krásná cena. Jěště nevíte kolik stojí ten bok? Tady už to taková krása není, ve Škoda servisu ty boční plasty jsou u nás k mání za pouhým 1150 Kč Takže přišel na řadu plech , šrouby a lidová tvořivost a už to zase drží pohromadě a hlavně necourám ten středový plast skoro po zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 tak to je pěkná řacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 To tedy je ale u origo servisů s tím už tak nějak počítám - jen jsem to zkusil, kdyby náhodou zlevnili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.