Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Třeba to už uklidil, ty fotky nejsou úplně aktuální :)

koukal jsem na tu mapu a je nejmín 2měsíce stara-staví se u nás kruháč..ještě tam není naznak stavby,,ale jinak je super vidět,kde bydlím

Vloženo

Zalezi asi na lokalite. Ja treba vydim rozestaveny barak u souseda, ktery odpovida datu cca pred 2-3 mesici. Ale je pravda ze Praha je asi nejlepsi, ta taky byla v tomto rozliseni na googlu uz davno. Asi postupne pridavaji ostatni regiony...

Vloženo (editace)

Nemám dlažbu, stojí vrba, která "spadla", manželka má ještě stařičkou Š105 minimálně léto 2007.

Je to stejná mapa jako na seznamu jen drasticky digitálně zvětšena.

Editováno: , autor: murder
Vloženo

Tyhle mapy se aktualizujou průbežně. Někde jsou starý dva měsíce (to bývá tak nejmíň) někde až čtyři roky (to je zase tak maximum). Pokrýt celej svět aktuálníma mapama asi není žádná prdel...

Vloženo (editace)

Bomba je tohle: Street view Bratránek mi takhle poslal pohled do ulice kde bydlí a tohle se mi líbí mooc. Stačí přiblížit kliknout na panáčka a už se můžete rozhlížet po ulici. Říkal, že když to fotili tak jezdila po ulici obludně předělaná dodávka velice pomalu a na střeše se jí točili kamery, zastavovali cca po 50 metrech. Už jen podle popisu to musí být šílenost zpracovat.

Editováno: , autor: murder
Vloženo

U nás jsou ty fotky tak cca rok staré na trávníku máme fleky jak jsem stříkal radiátory bylo to koncem minulého léta myslím.

Ale daly je tam nedávno protože dříve tam byly starší.

Vloženo (editace)

U nás je mapa z konce loňskýho léta, na googlu i seznamu je stejná, ale na géčku se dá víc zvětšit.

PS.: Bonusová otázka v kroužku je tátovo auto, jakej je to typ? lol:p

beznzvueb7.png

Editováno: , autor: MichalJ

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...