chat tre Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 vsimol som si ze mi zerie na pravej strane pneumatiku z vonku.auto jemne taha do prava a zda sa mi aj ako keby plavalo...predtym som bol v pneuservise a tam mi hovorili ze mam poskodeny uchyt tlmica ...moze to byt taa zavada ze mi zerie pneu?co stoji vymena a ako je to casovo narocne na pracu?..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zajel bych na geometrii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazisvet Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Mám rovnaký problém, geometria to nevyriešila, a pravdepodobne mam tiež vadné horne uloženie tlmiča. Oprava vychádza zhruba na 2000sk za jeden kus. V utorok idem do servisu tak dám vediet čo a ako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Teda nějak jsem se unáhlil. Samozřejmě nejdřív zkontrolovat uložení, silenty, čepy jestli nikde není vůle nebo problém a pak geometrie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chat tre Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 no naprava bola kontrolovana pred dvoma mesiacmi aj mi menili stabilizatori tie male prii kotuci inac bolo vsetko ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 teď budu dělat na svým autě uložení obou stran(gumy,ložiska,dorazy) a kvalitní materiál mě vyšel na 1000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.