Přejít na obsah

Huci alarm...

malypeto

Doporučené příspěvky

Dobry den.

Nekamenujte ma ak to tu je ale hladal som a nic som nenasiel.Kupili sme Fabiu comfort 1.4 rok 2004 a blbne tam alarm.Zapne sa vzdy pol hodinu po zaarmovani.Nahodili mi tam diodovy modul,vraj to je problem,ale vresti to po pol hodke stale.Teda ked odpojim od alarmu kabel na dverova spinace tak nie.Alarm je tam Portman alebo taky nejaky,je asi tri mesiace stary a firma co ho montovala(cez autobazar)ho uz aj vymenia a vraj chyba je niekde v tych diodach a vraj v tom ze to je fabia a mam nechat odpojene dvere ale to nechcem..Da sa to nejako pripojit na dvere aby sa to nepustalo?

Dakujem

Peter

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...
Dobry den.

Nekamenujte ma ak to tu je ale hladal som a nic som nenasiel.Kupili sme Fabiu comfort 1.4 rok 2004 a blbne tam alarm.Zapne sa vzdy pol hodinu po zaarmovani.Nahodili mi tam diodovy modul,vraj to je problem,ale vresti to po pol hodke stale.Teda ked odpojim od alarmu kabel na dverova spinace tak nie.Alarm je tam Portman alebo taky nejaky,je asi tri mesiace stary a firma co ho montovala(cez autobazar)ho uz aj vymenia a vraj chyba je niekde v tych diodach a vraj v tom ze to je fabia a mam nechat odpojene dvere ale to nechcem..Da sa to nejako pripojit na dvere aby sa to nepustalo?

Dakujem

Peter

Neviem ci si to uz vyriesil ale asi ano, tak pre buducnost a mozno pre niekoho ineho, kto ma takyto problem.

Portman alarmi, su dost citlive na vstupy a tvoj problem bude najskor v zatecenych spinacoch dveri, respektive ti preraza kostra na niektory z kablov dveri. Pre portman, staci aby tam bola vlhkost a uz to bere ako spojenie s kostrou a tym padom otvorene dvere. Isiel si na to ale spavne, treba odpojit co sa da z alarmu a potom to postupne skusat pripajat, pri spinacokch dervi je treba v tvojom pripade odmontovat postupne kazdy spinac dveri az pokial prestane hucat.

Este predpokladam ze ti to huci pri dazdi a vlhku?!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...