pepek 30 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Nemá někdo podobnou závadu jako já. Mám octu. 1.9tdi 66kw r.v.00 a polub. počítač ukazuje pěkné blbyny hlavně na okam. spot. a dlouhodobé. Např. ukazuje akamžitou při dvojce a 1300 otaček 35litrů a průměrná následně ukazuje 9 a víc litrů ale skutečná je kolem 5,5 litrů. Netuší někdo co stím a jak to mám odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Lze to přenastavit v budících, dle DP jen v rozmezí 85 - 115% v úsecích po 5%, kanál 03. Ale ty to máš nějak moc, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepek 30 Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 To já vým, že to tak lze ale závada bude asi někde jinde. To nastavení je na 100% a do poslední doby to tak fungovalo tak netuším co stím. Tak jestli má někdo další nápad Předem dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.