Venda_46 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Čau chlapi, je tu někdo, kdo by mi poradil, zda jde sundat dřevodekor z tapecu u L&K (tak aby se nezničil) a přidělat na nový tapec? Mám možnost koupit nové tapecy, ale bez dekoru, a chtěl bych zachovat origo vzhled. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 snad teplovzdusnnou pistolou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Foxdivemaster tu psal, že jsou zezadu na tapecu nějaké příchytky - takže by to mělo jít mechanicky sundat, bez komplikací a bez poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 jo je to tak,neni to nalepene normalne to zezadu oddelas je to system jak na plechovem kryti vyfuku,proc je menis mas uz je moc poskozene ci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Hlavně řidičuv je na tom už bledě. Takže budu muset vyvrtat do toho tapecu díry jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 jo budes muset,kdes je sehnal?taky bych jeste jedny bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 sehnal jsem je na inzerát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.