Publikováno Říjen 24, 200816 r Tak se mi dostala do ruk krásná anténa ze supa II a hrozně bych ji chtěl dostat na svou octavia II combi je však problém že nejsou stejné koncovky jako u napojení antény u OII.Přemyšleli jsme jak to napojit a napadlo nás jedině ořezat z původní kabeláže v autě konektory a dát nové koncovky ale bojím se toho aby to pak nemělo nějaký nějaké mušky nenapadá vás prosím někoho jak to vyřešit? Případně mám i jednu kdo by měl zájem:-) Nebo pokud někdo máte řešení nabídnu ji jako odměnu .Děkuji předem všem.
Říjen 24, 200816 r koukam, z fotky to vypada na konektory fakra, ktery se v O2 pri originalni antene normalne pouzivaji. Nevim presne, zda v casti u anteny, ale v casti u radia urcite. Pokud je tam ty nemas, tak bud ustrihnes kabel a vymenis konektor, príp. pokud nechces strihat kabel, vymenis cely anteni svod. Jeste je moznost sehnat redukci na stualarm.cz, pokud zrovna tuhle delaji...
Říjen 24, 200816 r Autor No já jsem uvažoval stejně ale ty konektory jsou opravdu stejné jen u rádia vzadu jsou jine .Co se tyka výměny komplet kabeláže tak mi ji nikdo nedokáže zatím sehnat a stualarm ten přechod nema:-( Stříhat jsem to zatím nechtel protože kamoš ze škodovky mi říkal že to bude zrovna jako odporový kabel a mohlo by to hazet chyby.
Říjen 24, 200816 r ve skodovce musi jit normalne objednat jako nahradni dil. Jen bych si prvne overil delku kabelu. Jelikoz ty mas combi, tak tam muze byt problem... Do O2 stoji ten kabel asi +- 650,-
Říjen 27, 200816 r Já bych si sehnal nějaké podobné antenní konektory a do těch bych to znovu zapojil. Vytvoříš tím stejné spojení jako předtím a hlavně antení konektory jsou většinou stíněné. Když to opravdu spojíš, třeba letováním hrozí, že si tam uděláš třeba malí dipol. I když jak hodně to ovlivní kvalitu příjmum, je opravdu na potázanou.
Prosinec 6, 200915 r ahoj,chci taky vyměnit klasickou GPS anténu za GPS anténu ze sup:II,ale stará má ještě jeden drát navíc ...co s tím?ta kovová část je GPS příjem a ta šedá je FM příjem? a co ta černá? když předělám konektory ze staré anteny na novou kovová část na tu fijalovou a šedá na tu bílou tak to asi nepojede že? předem děkuju za radu...
Prosinec 6, 200915 r černá - FM šedivá - GSM kovová - GPS spíš doporučuji koupit nové svody do OII FL, ty už maj nové koncovky, celkem stojí así 1500,-
Prosinec 28, 200915 r černá - FMšedivá - GSM kovová - GPS spíš doporučuji koupit nové svody do OII FL, ty už maj nové koncovky, celkem stojí así 1500,- a nevíš objednací čísla?
Únor 20, 201015 r Já jsem to vyřešil uplně jinak... měl jsem tu starou anténu na OII, jenže ta se neustále v myčce láme... tak odešla znovu rozebral jsem tu novou i tu starou a normálně jsem ty kablíky včetně konektorů z té staré přepájel do té nové....... a je to... je to rozhodně míň práce než předělávat ty kabelový svazky.... jinak daj se ucvaknout ty fakry a nacvaknout tam ty konektory co má stará OII dají se běžně koupit......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.