cer243 Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Ahoj, mám problém s blinkry. Teda spíše s relátkem. Občas, nepodařilo se mi zjistit proč, mi cvaká relé blinkrů, přitom blinkry jsou vypnuté. Stává se to nepravidelně (otravuje mě to teď, o měsíc dříve se mi to stalo při cestě do Phy). Nedělá to celou dobu jízdy, jen občasně, ale je to strašně otravné. Mé pohybovadlo je Octavia I, r.v. 2001. Moc díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 staci vzit sprej na cisteni kontaktu a postrikat ty kontakty jak je packa na blinkry..tez mi to delalo,ted je vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Staci poriadne pohladat, je to na 90% problem s packou (ako pise tdiii), bud vymen, alebo WDckom prestrekni vnutro (kontakty). Menej pravdepodobny je prerusovac (pod trojuholnikom). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ForesT123 Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Staci poriadne pohladat, je to na 90% problem s packou (ako pise tdiii), bud vymen, alebo WDckom prestrekni vnutro (kontakty). Menej pravdepodobny je prerusovac (pod trojuholnikom). Jen tam nedávej to WDčko,na kontakty je kontaktol,prostříkni to kontaktolem,mělo by to pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.