Přejít na obsah

ForesT123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli ForesT123

  • Narozeniny 19.4.1976

Oznámení ForesT123

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Pánové v příštím čísle Světa motorů má vyjít nějaký článek o brzdách na O 1,měli by se tam zabývat touto častou závadou-kroucení kotoučů. Tak snad nám vnesou trochu světla do tohohle problému. Už se nemůžu dočkat pondělí a frčím do trafiky!!!
  2. Tak něco na tom bude, ale já měnil i zadní brzdy komplet-kotouče i desky. Ale zadek jak je vidět moc nebrzdí,kotouče nejsou zaleštěné,tak už nevím,kde by mohla být chyba. :-( Nevím proč ty zadky nebrzdí,levá strana brzdí trošku a pravá snad vůbec :-((
  3. Dobrý den,mám taky problémy se zkroucenými kotouči,zajímalo by mně jestli někdo zkusil zgenerálkovat tu nápravu a jestli mu to pomohlo a kotouče se už nekroutí?
  4. Ahoj,taky mi to dělalo,pískalo to i na volnoběh!!! Byl prasklej vlnovecnemělo to zátah z nízkých otáček,při rozjezdu to chcípalo. Tak mi ho můj šikovný mechoš vyměnil a je po pískání a rozjezdy jsou zase v pořádku!
  5. Já jsem kotouče nejdřív stočil,vydrželo to půl roku,pak jsem dal nový a pohoda. Takže jestli bych měl opět volit mezi stáčením a novými,tak bych je vyměnil za nové! Nemá cenu stáčet a vyhazovat peníze oknem.
  6. Jen tam nedávej to WDčko,na kontakty je kontaktol,prostříkni to kontaktolem,mělo by to pomoci.
  7. Jakou značku,nebo je to jedno? Mně se líbí VARTA.
  8. Dobrý den mám dotaz,jaká autobaterie je dostačující pro tento typ motoru 1,9 tdi 81 kw?
×
×
  • Vytvořit nový...