LiKast Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Dobrý den, mám problém se svou O1 TDi 81kW, najeto 215.000km Při rozjíždění za studena mi začne auto cukat. Jde to cítit i na spojkovém pedálu. Zajímavé ale je, že to dělá až když mám spojku téměř puštěnou. Při začátku záběru spojky sa auto rozjíždí plynule. Po zahřátí se to ztratí. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiKast Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být dvouhmotový setrvačník, ale spíš to bude ta spojka. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 ja mel rozsypanou dvouhmotu, delalo to i pri teplym, i studenym. Kopalo to do spojky celkem dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.