libero Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 až se dostanu k autu, tak se na to podívám tak už si sa k nemu dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Jo, dostal, ale nevzpoměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 a čo s tým teraz urobíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 má někdo zkusenosti z tím to webem http://skodaspojky.cz/sachs/76-spojkovy-set-sachs-pro-16.html servisaci me varovaly ze se spojky dost falsuji a prerazejí cisla vsechno se hrne v polsku a poznat to moc nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 trochu zbytečná otázka, když stránka není dostupná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Stačí si upravit odkaz na tento: http://skodaspojky.cz/sachs/76-spojkovy-set-sachs-pro-16.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 OB autodíly - s těma mám jenom dobrý zkušenosti. Už jsem od nich toho dosti objednával a vždy bez problémů a rychle S OB autodíly není problém jen do okamžiku kdy se nějaký problém objeví. Byla to sice (sto)korunová záležitost, ale já měl problém s jednou špatně fungující LED žárovkou od nich a když jsem ji psal (celkem 3x), ani se neobtěžovali odpovědět třeba jen dvěma slovy, něco ve smyslu vyliž si kapsu. Takže u mě totálně skončili. Takhle solidní obchod nejedná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.