AKYZ Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ahoj lidi mam menší problém , při zapnutí klíčku u benzinových motorů se má na pár vteřin rozeběhnout pal.čerpadlo a doplnit tak benzín do pal. systému, před nastartováním. Mně to ale nefunguje - nesetkal se někdo z vás s tímto problémem ? Mam Oct. 1.8 92kW 97 rok výroby. Předem dík Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Neplatí to pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Přesně tak, táta měl přesně to co ty a taky to nedělala, stejně jako ta moje, můžu dveřma hejbat jak chci a nic. Kámošova 1.6 74 kw to taky nedělá co já vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 mne sa napriklad prvykrat rozbehne pri otvoreni dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Nie je to tak, ze predface nespusti a face spusti to cerpadlo po otvoreni soferovych dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.