Srpen 3, 201213 r odporoučel se do věčných lovišť...bude potřeba výměna za jiný...možná jeden najdu....
Srpen 6, 201213 r Tak tak od velkého se dál táhne kabel k malému...Takže řešit kábel od středobasu k výškáči. Třeba ti jen dole u repráku vypadl kabel.Že by se někde zlomil pochybuju,páč se nikde neohejbá...
Srpen 6, 201213 r Tak je to repreakem nejde ted si propadam jako P.... ale to je jedno nemá někdo doma naprodej ????
Srpen 6, 201213 r Buď v klidu. Mně ten reprák taky jednou šel a jednou ne. Nakonec jsem koupil na Aukru.
Srpen 8, 201213 r Já se podívám,mě se 4 výškáče válej v igelitce v garáži...Pokud bude nějakej O.K tak ti ho pošlu...
Září 16, 201212 r Já se podívám,mě se 4 výškáče válej v igelitce v garáži...Pokud bude nějakej O.K tak ti ho pošlu... ahoj kdyby nekomu zbyl mel bych zajem;-)
Prosinec 8, 20168 r Ahoj,mam taky problem,me nefunguje ani jeden vyskac...mam octavii v combi...nejdou ani ve predu ani v zadnich dverich...myslite ze je pravdepodobnost,ze odesli vsechny?
Prosinec 9, 20168 r Vubec,delal jsem na vsech dveri spinace zamku a az u prednich jsem si vsiml ze nehrajou,u zadnich bych hledal neco,ale predni jsou pouze navedeny od spodnich a ten kabel neni kde byt prerusen...a ten jsem kontroloval,je mozny,ze az tak odchazeji,ze by uz nesli vsechny?to si myslim,ze je mala pravdepodobnost.
Únor 7, 20178 r bohužel mě odešel v pravejch dveří výškoví reprak a nechci kupovat sadu nemate tu někdo někde jeden nepotrebnej Koupim ho od vas dekuji
Duben 13, 20196 r Zdravím. Chcem sa opýtať čo všetko potrebujem aby som vymenil výškové reproduktory na predných dverách oct 1. Staré už nehrajú a chcem dať nové. Reproduktory som si už vybral ale kukam že ako zapojiť. Našiel som adaptér podobný origo škodováckym repro. Na ten adaptér iba pripojím repro ? Dik.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.