Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

odporoučel se do věčných lovišť...bude potřeba výměna za jiný...možná jeden najdu....

ale on hraje zkousel jsem to na druhe strane

tak to si mal,ale napísať hneď v prvom príspevku....

Zlomenej kabel v průchodce nebo špatnej dotek v konektoru. Proměř kabel a uvidíš.

Tak tak od velkého se dál táhne kabel k malému...Takže řešit kábel od středobasu k výškáči.

Třeba ti jen dole u repráku vypadl kabel.Že by se někde zlomil pochybuju,páč se nikde neohejbá...

Tak je to repreakem nejde ted si propadam jako P.... ale to je jedno nemá někdo doma naprodej ???? :kol-26:

Buď v klidu.

Mně ten reprák taky jednou šel a jednou ne.

Nakonec jsem koupil na Aukru.

Jenže tam už není nic jsem koukal :kol-26:

Já se podívám,mě se 4 výškáče válej v igelitce v garáži...Pokud bude nějakej O.K tak ti ho pošlu...

Ondrero : Jéééé dekuji koukni :kol-47:

• 1 měsíc později...

Já se podívám,mě se 4 výškáče válej v igelitce v garáži...Pokud bude nějakej O.K tak ti ho pošlu...

ahoj kdyby nekomu zbyl mel bych zajem;-)
  • 1 měsíc později...

Já mám doma 2 výškáče i středobasy navíc :)

Já už nemám :kol-28:

Se po nich zaprášilo jen :kol-28:

• 4 roky později...

Ahoj,mam taky problem,me nefunguje ani jeden vyskac...mam octavii v combi...nejdou ani ve predu ani v zadnich dverich...myslite ze je pravdepodobnost,ze odesli vsechny?

A to nehrajou vůbec a nebo hrajou hodně špatně? 

Vubec,delal jsem na vsech dveri spinace zamku a az u prednich jsem si vsiml ze nehrajou,u zadnich bych hledal neco,ale predni jsou pouze navedeny od spodnich a ten kabel neni kde byt prerusen...a ten jsem kontroloval,je mozny,ze az tak odchazeji,ze by uz nesli vsechny?to si myslim,ze je mala pravdepodobnost.

• 1 měsíc později...

bohužel mě odešel v pravejch dveří výškoví reprak a nechci kupovat sadu nemate tu někdo někde jeden nepotrebnej Koupim ho od vas dekuji

• 2 roky později...

Zdravím. Chcem sa opýtať čo všetko potrebujem aby som vymenil výškové reproduktory na predných dverách oct 1. Staré už nehrajú a chcem dať nové. Reproduktory som si už vybral ale kukam že ako zapojiť. Našiel som adaptér podobný origo škodováckym repro. Na ten adaptér iba pripojím repro ? Dik. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.