P2M Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jardo čupr návod, ale tohle: ...Správná funkce je, že ostřiky jdou jen při zapnutých světlech a to vždy s prvním ostříknutím čelního skla a následně vždy po každém počtu ostříknutí čelního skla které je nastaveno v BSG... asi není správně, ledaže by to po face-liftu změnili, u naší FRS (MR04) se ostřiky aktivovaly jen při zapnutých světlech, ale tak, jak píše mpavlik, tzn. podržel-li jsi páčku déle než 2s (čas dle návodu). To, co popisuješ ty, je systém z OII, kterej je právě z důvodu nemožnosti ovlivnění frekvence ostřiku dost k ničemu - navíc často ti ostřiky od světel zbytečně zasírají čisté auto když si třeba v létě chceš jen umýt sklo od much...znám právě z OII, kde mě to sejří - dá se ale taky obejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Mam facelift a modul denniho sviceni. Takze pres den svetla nestrikam a nespinim kapotu. Funguje to jenom kdyz je spinac svetel zapnut a kazdy 4-ty ostriknuti (nebo jak se nastavi v BSG). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Takže to bude asi změna od faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jj, od faceliftu je to tak, ta propojka BSG - spínač světel zajistí, že ostřiky jdou jen když se svítí, a počet ostřiknutí čelního skla po kterém jde ostřik světel se dá nastavit v BSG, jinak jsem to dělal (návod) cca 6 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 JaKr: pekna pracicka docela bych to take rad mel a to uz jen pro to ze mam xenony a tam by to melo byt . Mohu se optat na kolik to tak prijde? a treba pripadne se s tebou dohodnout na malem melouchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 tak se tím proberte Kurňa, to je fakt dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 JaKr:pekna pracicka docela bych to take rad mel a to uz jen pro to ze mam xenony a tam by to melo byt . Mohu se optat na kolik to tak prijde? a treba pripadne se s tebou dohodnout na malem melouchu? no není moc času, do konce roku určitě, možná pak, ale pravděpodobně budu rozjíždět nový work, tak uvidíme, na kolik to přijde? záleží za kolik seženeš díly, já kupoval od Jeldy, něco vrakáč a elektrika jako jsou konektory - ve škodovce, cca 3.000,- kč, práce na celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 (editace) Chtěl bych se zeptat jak dlouho vám trvá doba ostřiku světel. Dá se nějak nastavit nebo je to daný. Dneska jsem to zapojoval, ale nejde mi přispusobení v kanále 8, pač ho tam nemám i když mám Eleganci 02 s jednotkou 6Q1 937 049 B a vším co se tam dalo dát kromě xenonu a střešního okna. Ale fungují i bez přízpusobení na 3tí ostřik. Spíš tak jenom plivnou na 1 vteřinu. Je to ok? Editováno: 5. Listopad 2008, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 ceny: ja kupoval ostriky (valce + drzaky s tryskou) na aukru asi za 500kc; krytky, cerpadlo, nadobku, tesneni, snimac hladiny na www.cc-autodily.cz asi za 1500kc; konektory, piny, patice rele ve Skodovce asi za 500kc; rele jsem mel doma, ale jinak tak asi 80kc; barva na krytky (plnic a zakladovku jsem mel), hadice, rozdvojka, sponky, kabely v Bauhausu asi za 300 kc. Nejaky kabely a draty jsem mel doma. Jinak nove ostriky vyjdou (valce + drzaky s tryskou) na www.cc-autodily.cz asi na dalsich 1600kc. Je to asi tak na den prace, kdybych to mel nekomu delat, tak se nebudu stydet si za to rict tak 2000... kdo to delal, vi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Chtěl bych se zeptat jak dlouho vám trvá doba ostřiku světel. Dá se nějak nastavit nebo je to daný. Dneska jsem to zapojoval, ale nejde mi přispusobení v kanále 8, pač ho tam nemám i když mám Eleganci 02 s jednotkou 6Q1 937 049 B a vším co se tam dalo dát kromě xenonu a střešního okna. Ale fungují i bez přízpusobení na 3tí ostřik. Spíš tak jenom plivnou na 1 vteřinu. Je to ok? nevím jestli je to 1 vteřina, ale takto to má být, tenhle čas nastavit nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) no není moc času, do konce roku určitě, možná pak, ale pravděpodobně budu rozjíždět nový work, tak uvidíme, na kolik to přijde? záleží za kolik seženeš díly, já kupoval od Jeldy, něco vrakáč a elektrika jako jsou konektory - ve škodovce, cca 3.000,- kč, práce na celej den No ja na to nepospicham takze neni problem. S tim shanenim dilu v tom moc zbehlej nejsem no az budes mit nejak casek (vse vyresene) tak dej treba vedet pokud bys mel chut diky! Editováno: 7. Listopad 2008, autor: ReWegar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 JaKr: klobúk dolu! Ta dĺžka ostreku je pevne daná, ani to nemôže byť inak lebo keby sa nastavila krátka tak to čerpadlo nestihne natlakovať celý systém a piesty by ani nevyšli. A keby bolo nastavené príliš dlho, no moc by v tej nádržke už po pár ostrkoch neostalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 To JaKr chlape fakt dobra praca navodik jak sa patri ... fotecky popisane veci ... no uz len najst tu odvahu ... ale ver tomu ze toho nebojim ... len v tejto zime asi to necham az na jar .... Timto zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 chlapci mam jednu otazku kupil som si auto rele 4 kolikove spinacie ,parametre 12V 30A- treba mi este konektor na to rele?? alebo bude mat v aute ten konektor alebo do coho vlastne sa da to relatko?? diki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Rele je origo škoda alebo obyč nejaké? Ak obyč tak kúp fastony, nakrimpuj alebo napájkuj a relé dakde eskapáskou uchyť S konektorom rersp päticou budeš mať len problémy s pinmi, ale ako som mnohokrát spomínal u Valuška v dúbravke som kúpil relé, tzv META-BLOCK aj s päticou a dosť dimenzovanými káblami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) rele je neorigo tak kupim fastony dik za odpoved Editováno: 9. leden 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 ak budeš kupovať fastony tak vo väčšine pripadov tam mavaju aj zmršťovacie bužirky tak myslim 8 alebo 10ka a zaizoluj to pekne tým. a neni zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jj ok profor velka vdaka .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 ja mam BSG jednotku bez idexu a ostrekovace mi idu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) Chlapci mam jednu otazocku budem demontovat ostrekovace na svetla,aj 5 L nadrzku + kontrolu hladiny vody v nadrzke s auta .. mam ich namontovane podla navodu Jakr-a Budem opat menit na povodnu nadrzku bez hladiny vody a len na ostrek predneho a zadneho skla(ako bolo povodne)... mam vybrat celu kabelaz na ostreky s auta alebo staci ked len vyberiem poistku a konektory dam prec a tiez spinacie relatko a zaizolujem kable?? A co kontrolka na hladinu ked to demontujem nebude mi stale svietit kontrolka ze mam doliat vodu?? bude ju treba deaktivovat ? Dakujem za kazdu radu ... Editováno: 7. Březen 2010, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 neporadi mi nikto?? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 No tak ne pomoze nikto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 ono by mělo stačit zrušit kódování v BSG... u toho čidla ono svítí jenom když je sepnuté proti kostře, takže svítit nebude když to odpojíš a zaizoluješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 ok Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 ked to budes demontovat nechces to hned predat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.