Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hezký odpoledne,

tak jsem si trochu přispal a snídaně byla rovnou oběd :). Včera jsem totiž kutil pár doplňků do Supa a nějak se to protáhlo...

Jinak ten sníh je vážně na prd, potřeboval jsem v autě něco odměřit a to ometání a škrábání mě už nebaví.

Vloženo
tak jak to vypada se rezem? bude uz nejakej termin? :)

Sejis v OC hospode nahazuje ze je ve srazech v hojnem poctu trumfnem lol

kecy kecy,máme možnost jim to ukázat v praxi letos lol:palec2::):) ................

Vloženo

Kdepak ještě ne.kamaráde já jsem rád že jsem rád.Skončil jsem o půl deváte večer.Zítra mám denní takže už na to nebylo pomyšlení,ale snad sleze sníh a o víkendu tomu dám

Vloženo

Kamaráde máš recht.tebe jsem sakra rád viděl a poznal.no a ten druhý ten mě tam ještě dusil asi 20 minut po tom cos odjel.Málem mě prclo

Vloženo

Rozhodně jsi neotravoval.Potěšilo mě že ses přijel podívat.já stejně pak musel volat kolegovi ať mi helfne protože samotnému se to dělá špatně.Hlavně stahovat ty pružiny

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...