ace ventura Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Hezký odpoledne, tak jsem si trochu přispal a snídaně byla rovnou oběd . Včera jsem totiž kutil pár doplňků do Supa a nějak se to protáhlo... Jinak ten sníh je vážně na prd, potřeboval jsem v autě něco odměřit a to ometání a škrábání mě už nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak jak to vypada se rezem? bude uz nejakej termin? Sejis v OC hospode nahazuje ze je ve srazech v hojnem poctu trumfnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak jak to vypada se rezem? bude uz nejakej termin? Sejis v OC hospode nahazuje ze je ve srazech v hojnem poctu trumfnem kecy kecy,máme možnost jim to ukázat v praxi letos ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) vsak jsem to myslel ze je dame , ja jen aby ostatni dorazily Editováno: 1. Únor 2009, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 už se těším,je to nějak dlouhé a jsem hladov po setkání a pokeců s Vámi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Příští sraz na šumavě??? To je ale dálka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Maro,dálka nedálka,ale stojí to za to.Jinak kluci foto dodám ale ještě to nemám hotové tak strpení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ty jo takze predni naprava fpoho jo ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 No právě že ta přední náprava mi dává zabrat.Dnes jsem udělal jen jednu stranu.Už bych do toho nešel.Zadek šel v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 To verim a co pera ?? pekny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak pěkná jsou ale stejně nebudou vidět takže to je fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 zdárek při pondělku pánofé tak máme začátek nejkratšího měsíce v roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A ja uz chodim opet do skoly :D ... dneska jsme meli mit 6h a hned koukam na tabuli a heled mame jen 4 Takze jsem uz doma ukoly taky hotovy,a kluci u nas cely den 4°C takze snizek krasne mizi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Však on ještě napadne, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak chlapi mám hotovo.konečně pružiny na autě.Foto ale dám později,dnes už jsem toho měl plné zuby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A projel jsi to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Kdepak ještě ne.kamaráde já jsem rád že jsem rád.Skončil jsem o půl deváte večer.Zítra mám denní takže už na to nebylo pomyšlení,ale snad sleze sníh a o víkendu tomu dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 To si myslim My letos asi taky nevyjedem tatka nervozni jka drak kdyz vidi snih :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Víťo, kdyby jsi se s každým kolemjdoucím nevykecával, už by jsi to dávno měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Kamaráde máš recht.tebe jsem sakra rád viděl a poznal.no a ten druhý ten mě tam ještě dusil asi 20 minut po tom cos odjel.Málem mě prclo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Když jsem odjížděl, musel jsem se smát......jeden otrava odešel a druhý přišel A nikdo nepomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Rozhodně jsi neotravoval.Potěšilo mě že ses přijel podívat.já stejně pak musel volat kolegovi ať mi helfne protože samotnému se to dělá špatně.Hlavně stahovat ty pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 je čas na kafíško dá si také někdo supácííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 http://briskoda.net/superb/ Kluci znate ?? Pekne forrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak to vidím prvně.a ty si tam hned psal taky co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.