Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Sejis: No je tu pár Pražáků, tak co takhle někdy na pivo (samozřejmě nealko, abychom nemuseli chodit pěšky ) proč né,jak jsem tak počítal,pražáků je nás tady 8,to je slušné na které Praze bydlíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak se tady mějte hezky kluci na týden se odmlčím jedu se synáčkem do Jeseníku opatrně a nezlom si nožku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 opatrně a nezlom si nožku no lyžovat nebudu, tak snad se to obejde bez úrazu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Cauwec Kluciii ... Tak unas uz jen cvachtanice A ja uz ve skole na Pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 no lyžovat nebudu, tak snad se to obejde bez úrazu :-) třeba taneček u baru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 to taky ne , raději nikde tancovat nebudu to si nechám až na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ok,Vita by asi neunesl čerstvou sádru do Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jani,to je tvá fotka co máš v avataru ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jani,to je tvá fotka co máš v avataru ?? ano to je má fotka a dokonce jsem na ní já :-D jinou normální tady nemám, ale řeknu Víťovi ať mě vyfotí u jeho superba a dám jí tady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak jo u supa a odvážnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 já a odvážnou jo? :-D jsem stydlivá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 já a odvážnou jo? :-D jsem stydlivá stydlivá ....a pak ještě tu o "červené karkulce" tu mám také rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tož se zeptej Víťi ten ti potvrdí , že jsem stydlivá :-D snad mě nezradí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Však Víta už je tady,tak jsem zvědav a asi nejenom já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdar hošové.U nás mazec.Včera když jsem šel do práce,tak cesty vysušené mrazem a ráno z práce takový humus,že mě málem je.lo To Sejis:máš pravdu Jirko,se sádrou by to nebylo ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdar hošové.U nás mazec.Včera když jsem šel do práce,tak cesty vysušené mrazem a ráno z práce takový humus,že mě málem je.loTo Sejis:máš pravdu Jirko,se sádrou by to nebylo ono. leda do kufru a nohu ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 no je to tak.Je stydlivá.A já taky,takže Jirko pohádku o červené karkulce Ti klidně povíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Nohu ven není potřeba.Máme přeci skibox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak Jiříku čteš to jo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 no je to tak.Je stydlivá.A já taky,takže Jirko pohádku o červené karkulce Ti klidně povíme jasně a Baron Prášil se červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak Jiříku čteš to jo? :-) čtu, čtu a nestačím se divit,laik žasne ,odborník se diví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jak jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 hele vy dva,už Vám někdo řekl,že lhát se nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 hele vy dva,už Vám někdo řekl,že lhát se nemá my a lhát? Vůbec slovo lhát neznám to nemám ve svém slovníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jirko víš jak to je,jak nevíš tak se musíš zeptat.To nás učili od mala.Kdybych měl novější model,mám i sklopná sedadla,žel bohu takto se musím spokojit pouze se skiboxem. Mluvíme samozřejmě pořád o té sádře že jo.To dá rozum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.