Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

i já se přidávám s gratulací oběma oslavencům.Chlapáci,hlavně zdraví a tisíce km bez nehod

Kluci všechno nejlepší k narozeninám kol5 kol5 -_-

Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!!

Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později :)

Kluci všechno nejlepší k narozeninám kol5 kol5 -_-

děkuji kol5:smich:lol

Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!!

Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později :)

i dárek dostaneš a Jiřik též :palec2::p

no to já dárky moc rád. :) ale nejlepším dárkem je, že jsou tady super lidi, i když jsem viděl zatím jen jednoho :)

Ahoj kluci,taky přeju všechno nej.,nej.hlavně at slouží zdravíčko :palec2::) a hodně štastných kilometrů :)

Z práce doma a vám oběma přeji vše nej hlavně to zdraví co potřebujem my i autí a pak trocha štěstí a úspěchy v práci,páč jak sem zjistil v dnešní doběě mít práci je to nejdůležitěší.Tak se mějte a při oslavách s Mírou :skoda::band-_-

jinak ještě přeji všem hezkej víkend

i já jsem již zcela klidný,když už to víš lol:smich:

Jiřiku pokusím se v neděli dorazit na nohec :kol-144: ,nějak to musím zkloubit s fotbalem :)

Ok,kdyby ti to vyšlo,bylo by to super,snad už budu na nohec v poho,ale po opičce se taky dá hrát :feve::kuk:

Děkuji za gratulace,s mírou nikdy,protože s ním chlastá každý,tak já radši s někým jiným -_-:punk::w00t1::kol-35:

Taky si to uží a na kárách panák i odemě.

no to já dárky moc rád. :) ale nejlepším dárkem je, že jsou tady super lidi, i když jsem viděl zatím jen jednoho :)

to jsi napsal moc hezky :palec2:

kluci taky gratulace :palec2: . Asi za 14 dni pojedu k anglanum na tyden :( , pracovne....chjo. Nemam to tam rad, porad tam prsi kol9

Dobré ráno. Otevírám hospodu. Dneska jde účet za mnou :)

dobré dopoledne bando :) včetně oslavenců :palec2:

bre poledne ;) , du na bramborak :)

pánové, nějak málo pijete :)

Já jsem dopo maloval a teď pomažu pro Solidy ...už se těším, už aby bylo hezky :) No a pak zase malovat :(

Ahoj kluci,

dodatečně Vám přeji hlavně zdravíčko a trochu toho štěstí.

Od čtvrtka ležím v posteli a dneska už alespoň můžu koukat do noťasu a nebolí mě tolik hlava. Je to na prd, sednul na mě nějakej bacil :aggressive:, ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidím... Držte se ať vás to taky neskolí ;)

Tak koukej ležet, ať můžeš příští sobotu na káry! Koukej toho bacila bacit a bude :D

jj, potím se jak blázen. Taky doufám že to do soboty vyležím :)

Jardo přeju brzké uzdravení.

Zdar bando u nás leje a leje a voda stoupá a stoupá.Hnus

kluci taky gratulace :palec2: . Asi za 14 dni pojedu k anglanum na tyden :( , pracovne....chjo. Nemam to tam rad, porad tam prsi kol9

nechceš mě přibrat? :smich:

Jardo přeju brzké uzdravení.

Zdar bando u nás leje a leje a voda stoupá a stoupá.Hnus

Víťo tak za Tebou budu jezdit na loďce kol5

abych nebyl u Tebe rychleji já než ty u mě.Nejdřív připlave garáž s autem a pak dorazím já :worthy

abych nebyl u Tebe rychleji já než ty u mě.Nejdřív připlave garáž s autem a pak dorazím já :worthy

se dvěma auty :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.