vick Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 i já se přidávám s gratulací oběma oslavencům.Chlapáci,hlavně zdraví a tisíce km bez nehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Kluci všechno nejlepší k narozeninám kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!! Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Kluci všechno nejlepší k narozeninám kol5 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!!Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později i dárek dostaneš a Jiřik též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 no to já dárky moc rád. ale nejlepším dárkem je, že jsou tady super lidi, i když jsem viděl zatím jen jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ahoj kluci,taky přeju všechno nej.,nej.hlavně at slouží zdravíčko a hodně štastných kilometrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Z práce doma a vám oběma přeji vše nej hlavně to zdraví co potřebujem my i autí a pak trocha štěstí a úspěchy v práci,páč jak sem zjistil v dnešní doběě mít práci je to nejdůležitěší.Tak se mějte a při oslavách s Mírou jinak ještě přeji všem hezkej víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 i já jsem již zcela klidný,když už to víš Jiřiku pokusím se v neděli dorazit na nohec ,nějak to musím zkloubit s fotbalem Ok,kdyby ti to vyšlo,bylo by to super,snad už budu na nohec v poho,ale po opičce se taky dá hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Děkuji za gratulace,s mírou nikdy,protože s ním chlastá každý,tak já radši s někým jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!!Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později Taky si to uží a na kárách panák i odemě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 no to já dárky moc rád. ale nejlepším dárkem je, že jsou tady super lidi, i když jsem viděl zatím jen jednoho to jsi napsal moc hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 kluci taky gratulace . Asi za 14 dni pojedu k anglanum na tyden , pracovne....chjo. Nemam to tam rad, porad tam prsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dobré ráno. Otevírám hospodu. Dneska jde účet za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 dobré dopoledne bando včetně oslavenců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 bre poledne , du na bramborak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 pánové, nějak málo pijete Já jsem dopo maloval a teď pomažu pro Solidy ...už se těším, už aby bylo hezky No a pak zase malovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj kluci, dodatečně Vám přeji hlavně zdravíčko a trochu toho štěstí. Od čtvrtka ležím v posteli a dneska už alespoň můžu koukat do noťasu a nebolí mě tolik hlava. Je to na prd, sednul na mě nějakej bacil , ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidím... Držte se ať vás to taky neskolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak koukej ležet, ať můžeš příští sobotu na káry! Koukej toho bacila bacit a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jj, potím se jak blázen. Taky doufám že to do soboty vyležím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jardo přeju brzké uzdravení. Zdar bando u nás leje a leje a voda stoupá a stoupá.Hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 kluci taky gratulace . Asi za 14 dni pojedu k anglanum na tyden , pracovne....chjo. Nemam to tam rad, porad tam prsi nechceš mě přibrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jardo přeju brzké uzdravení.Zdar bando u nás leje a leje a voda stoupá a stoupá.Hnus Víťo tak za Tebou budu jezdit na loďce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 abych nebyl u Tebe rychleji já než ty u mě.Nejdřív připlave garáž s autem a pak dorazím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 abych nebyl u Tebe rychleji já než ty u mě.Nejdřív připlave garáž s autem a pak dorazím já se dvěma auty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.