Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jen si ji tam nech, aspoň je konečně na co koukat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jen si ji tam nech, aspoň je konečně na co koukat... No, tak to děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No nemáš zač. Třeba kdyby jsi přišla v tomhle na srazíku a já byl jen v boxerkách, tak by jsme se poznali už na dálku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No nemáš zač. Třeba kdyby jsi přišla v tomhle na srazíku a já byl jen v boxerkách, tak by jsme se poznali už na dálku... Ty jsi srandista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Bez toho se nedá zít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Bez toho se nedá zít... Už jsem přišla na to jak se to mění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 dobré dopoledne superbákům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 dobré dopoledne superbákům Ahojky Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 achojky kočí ,kde máš lásenku Vítu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 achojky kočí ,kde máš lásenku Vítu ? Víťa je v práci a tam se nedostane na fórum.....už vím jak vypadáš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Víťa je v práci a tam se nedostane na fórum.....už vím jak vypadáš :-) to není problém tady na foru zjistit,za ty roky nebo moje stránky www.sejida.com.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 to není problém tady na foru zjistit,za ty roky nebo moje stránky www.sejida.com.cz no já tady jsem sotva pár dní, ale Víťa mi ukazoval fotku ze srazu :-) No já mám na netu taky více fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 uka kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 uka kde www.lide.cz/JanaAbsolonova jinak jsem koukla na tvou stránku a super příští porod budu mít v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jiříku to jsem si dělala srandu, ale stránky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jiříku to jsem si dělala srandu, ale stránky super a z čeho jsi si dělala srandu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 a z čeho jsi si dělala srandu ? z ničeho jen s tím porodem v Praze jsem to nemyslela vážně to bych měla trochu z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no to je kapku z ručky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no to je kapku z ručky Jj to každopádně a do Prahy jezdím celkem málo :-) no a co ty? jak ti je je to lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jj to každopádně a do Prahy jezdím celkem málo :-) no a co ty? jak ti je je to lepší? stále to bolí a kor když dám nohu dolu,to se mohu posrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 stále to bolí a kor když dám nohu dolu,to se mohu posrat Tak ti přeji brzké uzdravení a na sraze ať jsi fit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak ti přeji brzké uzdravení a na sraze ať jsi fit to jsi hodná a já ti díky,no v květnu bych již mohl belhat bez holí dej sem nějakou tvou fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 to jsi hodná a já ti díky,no v květnu bych již mohl belhat bez holí dej sem nějakou tvou fotku Jo, kdybych si pamatovala jak se to dělá , tak bych tady určitě nějakou dala :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ta první byla lepší dej více možností,dole v procházet se ti otevře tvůj comp s foto,vyber a dej nahrání a dole odeslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no snad to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.