Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 všechno bude Jani.To se neboj.A nejen na feldě no já ti věřím o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 už se to blíží.Budeme dávat do kupy supíčka.A pak ho pořádně umyju a navoskuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 brý jitro bando.Zdravím Vás na rychlo a za chvilinku vyrážím do práce.U náš déšť se sněhem a je bílo,ale víkend má být už dobrý.Tak ať se Vám všem daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Dobré ráno hospodo,obsluhuje tu někdo??? kávičku prosím!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jaký kafe !!! Tady se bude makat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahoj partičko, tak už jsem tu. Večer jsem nespal a lítal kolem malý měla 39 horečky. Manželka taky leží a ráno k doktorovi, nechal jsem tam 300 kč(vydřiduši). Teď hlídá babička. Aspoň že je pátek a volný víkend. Už budu nasazovat letní kola, tak se těším jak malej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zdravím všechny při pozdním dopoledni Luky: vy tam v mostě máte nějak moc teplo, že už přezouváš ? Jinak zítra budu mít od Jirky samolepky, tak už se těším Všem pěkný den a já se jdu pomalu obléct, mám dnes přislíbenou projížďku v Porsche 911 a už se těším jak malej kluk, jen kdyby vylezlo sluníčko nebo aspoň nepršelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jaký kafe !!!Tady se bude makat !!! agituj v OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 dobré dopoledne FŠEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 dobré dopoledne FŠEM Ahojkyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petříkovic Senior Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Klucííí Tak dneska jsem prošel všem možnym zdravotním vyšetřením a jsem zdravej ... Proč to píšu ??!!! Zavolali mně z CSD na ježdění takže už bude lip ...Hned je člověku lépe V téhle době více než příjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Hezké odpoledne, po včerejším deštíku je u nás celkem hezky a i teploučko 13°C. Ještě musím být do středy doma a už se to nedá vydržet. Už mi chybí i práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Hezké odpoledne,po včerejším deštíku je u nás celkem hezky a i teploučko 13°C. Ještě musím být do středy doma a už se to nedá vydržet. Už mi chybí i práce čágo Járo a co mám říkat já.mám vystaráno na 3 měsíce jo Járo,ten Ford vydržel týden a o5 nejde celá přístrojovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Gratuluca Petříkovi!!! Hodně úspěchů a hlavně ať máš dlouhou dobu klid!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Nazdar naše 5 a půl partičko.Tak vás zdravím. Začal mi víkend.Mám vás pozdravit i od Janinky.Šla už na kutě páč dnes byla semnou na tréninku a nějak ji to vzalo a unavilo u nás počasí pořád o ničem.Vypadá to,že budu muset ještě minimálně týden počkat než přezuju.už mi z toho haraší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 jinak Mário taky se přidávám ke gratulantům a ať se ti v nové práci líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Kluci otvirame rychle kofiii ... My jedeme za chvili na vylet s tatkou krasnejch 230km Potom rprozradim kam razime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dobré ráno kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Krásný den všem.Tak u nás kupodivu neprší a je mlha.Tipnul bych to že se vyčasí.Snad se neseknu.Takže asi ani já nenechám supa v klidu.Jinak dám si tea.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Nazdar naše 5 a půl partičko.Tak vás zdravím. Začal mi víkend.Mám vás pozdravit i od Janinky.Šla už na kutě páč dnes byla semnou na tréninku a nějak ji to vzalo a unavilo u nás počasí pořád o ničem.Vypadá to,že budu muset ještě minimálně týden počkat než přezuju.už mi z toho haraší. Neboj ten týden to vydržíš já ti pak pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 no budu muset.Nic jiného mi ani nezbývá.Oki beru tě za slovo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 hezkou sobotu přeje jednonožec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 hezkou sobotu přeje jednonožec Ahojky Tobě taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 čauky Jiříku.Jednonožec?Teď máš snad těch opěrek víc ne?Jinak jak se ti vede kámo?Noha bolí nebo je to lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 hoj hoj miláškové noha bolí,když jí mám delší dobu dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.