vick Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Asi by se to dalo zjistit podle vin v Etce.Já se ho zkusím zeptat,jestli má oba odstíny,pak by to nebyl problém,buď si je půjčit oba a nebo vyměnit posléze. Oki Jirko poptej se co a jak.Díky moc.Ve škodovce chcou za hlavici tuším 1200kč.Dal bych tam úplně jinou ale ten dekor se mi líbí a nerad bych ho něčím narušil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No to nevím,tohle je nohejbal a néééé volejbal.to Vick:Pokud by jsi mi poslal do SZ vin auta,tak to zjistím,já mám podle vin vavona/ivory. Pošlu to není problém.Za chvíli to tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dobré ránko a jedno kafíčko s mlíčkem na probrání U nás zase hnusně prší a to sem včera umyl autí a tentokrát sme to vzali fakt z gruntu.umyli sme clonítka a madla ve stropnici.To,že tam nikomu nedovolím kouřit,je velký plus,ale po čase už to nemělo tu barvu co by to mělo mít.Teď už je to zas jako dřív.Jo a Sejdo o srázku holt budeš jen pískat fotbálek ze židle nebo budem víc povídat.Jinak už se nemůžu dočkat až přijedete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) ahoj vsem, vcera u nas bylo hezky ale mel jsem pracovni sobotu , dnes prsi a zitra zase do prace a anglie padla ale misto toho pojedu na 2 dny do BA. A dal bych si caj , kofi nepiju Editováno: 15. Březen 2009, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak Víťo,máš interiér Vavona/onyx a světla dvojitý halogenový s plynovou výbojkou a mlhovým světlem č.d.3U1941017G. Jinak program ti mohu poslat,ale je to docela veliké cca jedno DVD a musí se to docela složitě instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 zdar Laras a Penák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 zdar Sejdo , tak uz je lepsi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 zdar Sejdo , tak uz je lepsi ne? spíše bych řekl to nejhorší je za mnou,doufám ale jinak vopruz,občas jsem protivný i sám sobě,nejsem zvyklý být odkázán na pomoc jiných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to tě plně chápu.Před šesti lety sem měl bouračku když mě sestřelil vožralej magor,kterej ještě od nehody utekl a po třech hodinách ho přivez jeho táta.Po odběru krve měl 2,06 promile a ve finále po třech soudech který sem musel ještě absolvovat mu nesebrali řidičák.Všechno jeho zazobanej tatíček uplatil.Druhý den po nehodě sem se ani nezved z postele rozmlácenej hrudník od airbagu.Tak mě museli vše nosit a mě to bylo dost nepříjemný je furt obtěžovat.hlavně sem nebyl zvyklej být zvřenej doma,tak mě ujížděli slušně nervy a odnášeli to nevinný co se o mě starali.Tak pevný nervy a buďme rádi,že okolo sebe máme ty svoje drahý polovičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zdravím tě janinko,jinak já sem Láďa.Když nás Víťa nepředstavil.jinak foto,abys měla představu s kým si píšeš.pa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Peny dost skareda bouracka.... ten motor je uplne zalisovanej do kabiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zdravím tě janinko,jinak já sem Láďa.Když nás Víťa nepředstavil.jinak foto,abys měla představu s kým si píšeš.pa Peny já ji o Tobě samozřejmě říkal.Vyprávěl jsem jí o každém členovi naší 5 a půl party co byla na seči.I na fotkách jsem vás ukázal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Peny já ji o Tobě samozřejmě říkal.Vyprávěl jsem jí o každém členovi naší 5 a půl party co byla na ěníseči.I na fotkách jsem vás ukázal. [/quoteypráv] NO u toho vyprávění bych chtěl být to muselo stát za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jojojo,Ládo,tak nějak to je ,jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zdravím tě janinko,jinak já sem Láďa.Když nás Víťa nepředstavil.jinak foto,abys měla představu s kým si píšeš.pa Ahoojky moc mě těšíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To teda stálo za to Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jirko Jirko.Již zase to znělo mnohoznačně .Pověděl jsem co jsem věděl a co ne to jsem si domyslel hi hi hi.Ne ne vážně,představil jsem vás jednoho po druhém a všechny jsem Vás popsal jako správňácké chlapy,tak jak jsem Vás poznal já osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Bando všimli jste si?Dneska se tu přihlásil Pavel(Pulper)konečně už o něm taky víme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dobrý večer lidičky. Jak jste užili zamračené neděle? Já bych si dal pivko, jsem utahanej. Táta potřeboval pomoc a na autíčko nezbylo moc času. Ale stihl jsem aspoň láknout třmeny na pravé straně, hned to vypadá lepší jak ta rez! Nevíte co je s Petříkama? Čekám kdy se pochluběj co bylo včera ve Strakonicích a nic... Doufám, že se něco nestalo po cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ahoj, všem Tak se konečně ozývám i já. Celý víkend jsem ležel s chřipkou, ale už mi je dobře. Ani kola jsem nestihnul nasadit. Tak snad příští týden. Jinak co samolepky už jste si je kluci rozdali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Čau Luky, mno když to všechno klapne, tak zítra. Víkend nějak nevyšel Vítej mezi zdravejma. Na mě pro změnu něco leze ale teď si to dva týdny nemůžu dovolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hampi 8,5" x 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jo tak to je ok. V jednoduchosti je síla!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Podle nas pecka Nam se libi OEM Hlavne tatka je chce Tamty se mu moc nezdaly A je dobry ze jsou 8,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ale stihl jsem aspoň láknout třmeny na pravé straně, hned to vypadá lepší jak ta rez! Ahojda - cim jsi to delal ? Ja si dnes koupil plesku Hammerite červeny, tak asi pristi víkend na to vlitnu. Touto barvou jsem to delal i na Fabku a vypadalo to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.