Laras Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 JJ, Slávie!!!! Ale jak řikám, dneska to bylo o tom kdo bude mít víc štěstí, protože krásnej zápas !! Jiříku, kafčo zopakujem, jasná věc! Díky za čas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj všem, tak jsem se sem konečně doklikal. Dneska fórum nějak nejede. Zítra naposledy doma a pak hurá do práce . Těším se jak malej kluk, takhle zavřenej doma se to nedá vydržet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 JJ, Slávie!!!! Ale jak řikám, dneska to bylo o tom kdo bude mít víc štěstí, protože krásnej zápas !!Jiříku, kafčo zopakujem, jasná věc! Díky za čas! No já o hokeji a našem týmu raději nemluvím Hampejz: zítra dáme rychlý kofí hned po ránu - budeš plný kofeinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak dnes jsem již v kuchyni a připravuji vám česnečku se špičkami ... otvírám přesně v šest !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Až v šest Paolo ? Co budu do ty doby dělat ? Česnečka vypada luxusně Ja si dam pro začátek ranní kávičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Příjemné vkročení do nového pracovního týdne a pěkný den všem.Dám si čajíkTo Mafy:tak to je dobře,že už máš auti zdravé.Ať slouží. Díky, Vicku ! Prima tejden ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dobré ráno,dnešní menu vypadá opravdu luxusně chlapci,dám si kávu i polévku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj partičko, tak jedno kafe pro mě a česnečku bych si dal taky ještě nejsem 100% fit. Jsem rád že se samolepky líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jo jo,samolepky super,díky Luky. Už jsem vpátek nalepil,ale hned začalo pršet,takžě je to teď špína,až to znovu umeju,tak hodím nějaký foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj partičko, tak jedno kafe pro mě a česnečku bych si dal taky ještě nejsem 100% fit. Jsem rád že se samolepky líbí. Luky já ani nemusím chválit to je samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 hoooj bando supáčků jak se vejde hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahooj,nám dobře a tobě Jiříku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 čágo Jířo,že se ptáš občas jsem protivný i sám sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 hoooj bando supáčků jak se vejde hoši Ahoj Jiříku sice nejsem kluk , ale vejde se dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Čau CHLAPE od SEJIDACARS !!! Pracujícím se vede na h...o, ale teď jsem uklidil SUPa, na dílně ochutnal bezvadný utopence (jmenujou se "Ďábelský Jim"). k tomu jsem si otevřel Pardála a připravuji se na odpolední zařizování "baráčku". Chci se v pátek nastěhovat, ale spousty drobností, které dodělávám po odpolednech, mě brzdí. Dnes montáž kuchyňský linky HRŮZA. Ale SUPík tam má svoji "garsonku" a tak tam bude pohoda. Uzdrav se, Ty bejku, Ahoj ! Všem čau ! Editováno: 17. Březen 2009, autor: Mafy.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zdravím partičku,tak po práci doma,dnes to byla rýchlá a čistá práce,kéž by to tak šlo každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj Jiříku sice nejsem kluk , ale vejde se dobře o tom nepoHybuji ,hlaně aby netlačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zdar Mafy,díky.ale je to běh na delší trat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zdravím partičku,tak po práci doma,dnes to byla rýchlá a čistá práce,kéž by to tak šlo každý den. tak to ma byt,neb tak je to spravne,kazen,to musi byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak tak Jiříku,jenom ty pacijenti nějak zloběj,ale to se nedá nic dělat. Co jinak pořád děláš? Musíme zase srazit,pořádně pokecat,určitě teď na to budeš mít čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak tak Jiříku,jenom ty pacijenti nějak zloběj,ale to se nedá nic dělat.Co jinak pořád děláš? Musíme zase srazit,pořádně pokecat,určitě teď na to budeš mít čas. sedím na dispečinku nemohu se nikam hnout a to má dnes manželka narozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahojky Kluci Koukam,ze nam to tady pekne jede Ja jsem ted prisel ze skoly tak jdu kouknout na net a pujdu neco udelat do skoly Sejdiku tak to si asi moc nezaparime na srazku badmis nebo volejbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak mi pomalu končí pracovní den a teším se domů. Venku to vypada pořád hůř a hůř. Toho tepla se snad nedočkáme Jsem rád že se samolepky líbí, tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 to Petřík:Určitě zapaříte,Jiřík když sedí,tak může všechno.Sedne na židli a může hrát to Sejis:To je blbý,ale nějakou véču dát můžete a ty směsný pohyby večer vypustíš,protože je to stejně zbytečně prom.....j čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.