Janinka05 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 o tom nepoHybuji ,hlaně aby netlačil ne ne netlačil, jen to trochu píchalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zdárec bando,tak já za chvíli vyrážím na svou první šichtu.Počasí o ničem,ale zatím mi to neva. To Janinka:Janinko jen trochu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zdárec bando,tak já za chvíli vyrážím na svou první šichtu.Počasí o ničem,ale zatím mi to neva.To Janinka:Janinko jen trochu? No, tak trochu víc, ale to ti pak vysvětlím třeba ve čtvrtek na bazéně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Oki beru Jani,rád se nechám poučit Jinak chlapi máte někdo zkušenost z brusnou pastou G3?Chystám se ji koupit.Jednou jsem ji měl už půjčenou a nemělo to chybu.Je to sice dražší záležitost ale vyplatí se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Čau Víťo,tu řadičku tam neměl,ale říkal,že se ještě podívá ve skladu a dá mi vědět.Tak ještě chvilinku vydrž,on mi zavolá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj Jirko,ok díky za info.jasně že vydržím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ne ne netlačil, jen to trochu píchalo a to je dobře,nebo špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 to Petřík:Určitě zapaříte,Jiřík když sedí,tak může všechno.Sedne na židli a může hrát to Sejis:To je blbý,ale nějakou véču dát můžete a ty směsný pohyby večer vypustíš,protože je to stejně zbytečně prom.....j čas já ti ted nevím,šuk..í je zábava chudých,my bohatý chodíme hrát golf a tenis.ale ted ti nevím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak sem zas v klidu a pohodě doma.Dnes sem odvezl motorku na prodej do motoshopu,tak snad se někomu zalíbí a udělá si radost na jaro.Nezbejval mě na ni čas.Jinak hezkej večír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ohnivá židle,nebrat,jak to nemá 4 kola,tak neééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kluci mam novy icq kdyby neco Petas 588 944 123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 a to je dobře,nebo špatně samozřejmě , že dobře, jak jinak taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak Tatka jeste v praci :( Lepsi kdyz byl doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Hojte všici! KOukám, že se všem vede dobře:) celej den na netu Já přijel před chvílí a mám toho dost. Dám véču a šup na kutě. Ráno valím před pátou do Ostravy. Ráno jsme dobře pokecali s Petíkem a pak šup do práce. Sejdo, ty budeš něco pařit? No mě napadá co se paří, když furt sedíš Nu nic, trochu sem si musel rejpnout Editováno: 17. Březen 2009, autor: Hampejz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Bud rád že je v práci,dokud nějaká práce je,všude se propouští,takže žádná sláva Aspon budou peníze na upravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 To zase ano no ale byl sem zvyklej ze byl doma aspon si vice spolu uzijem vekend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Hojte všici! KOukám, že se všem vede dobře:) celej den na netu Já přijel před chvílí a mám toho dost. Dám véču a šup na kutě. Ráno valím před pátou do Ostravy.Ráno jsme dobře pokecali s Petíkem a pak šup do práce. Sejdo, ty budeš něco pařit? No mě napadá co se paří, když furt sedíš Nu nic, trochu sem si musel rejpnout Ahojky co v Ostravě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Víkendove trenovani lesteni na sraz Kecaam ... Mam to vse v malicku,jen sem si udelal radost a hlavne Mamče Jako nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Editováno: 17. Březen 2009, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Super Pan ze Skutce je moc sikovnej Ted sem je nechaval delat jak mamce do Arosy tak dedoj do FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Janinka: za prací! Mám tam dvoudenní školení prodejních dovedností a příští týden repete Budou to dva náročný dny: 3 hodiny cesty, 8 hodin tréninku, večeře, bowling, párty, 8 hodin tréninku, 3 hodiny cesty dom a to vše nachlazen a s teplotou. Miluju výzvy Laras: Moc pěknej polštářek. Taky sem chtěl, ale pod fóliema to nejni vidět Tož přeju všem krásný večer a hezký zbytek týdne. Jdu svařit slivovici a potit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Hampi tak na sebe davej pozor A fpoho se vrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jojo, myslím, že to bude poprvé, kdy pojedu z Ostravy s čistým svědomím, že bych nenadejchal zbytkáč Když to jen trochu půjde, uteču večer do postele (a jelikož to organizuju a platím tak to asi nepůjde ). No každopádně budu na čaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Nazdarek lidičky - Hampejz rano bylo kafe gut. Ted jsem dovalil domu - v jiznich cechach bylo kraaasne - jel jsem z prace rovnou na hokej - UŽ JE TAM, UŽ JE TAM - BARÁŽ SAMOSEBOU Se mi podařilo rozlomit drzák na telefon - nemel by nekdo stejny, popr. cely ten stredovy dil plastu - abych to vymenil za ten deravej. Stejne se mi nelibi Znate nekdo "clena" z jiznich cech - ma 2.8 V6, šedou, kola myslim ze to byly MAM8, denni sviceni - jsme se trochu prohaneli z Pisku na Prahu (RZ konci 1917) A posledni perlicka - Hampejz jak jsme se bavili rano o nefunkcnim repracku u budiku - tak pri dnesnich 400 km si to valim po R10 domu asi 180-200km/h a jen tak prepnu PC a vidim dojezd na nadrz 20km - okamzite jsem sundal nohu z plynu a plizil se 100km/h - nez byla benzinka, tak jsem byl na nule FAKT HAPPY DAY Editováno: 17. Březen 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Petík: No tak to je mazec. Ale nechceš mít říct, že ten držák jsme zničili ráno, jak jsme ho sundali? Ten benzín, to je dobrej pešek Není nad kanistr v kufru Jo a to pípání, co takhle tam napojit kontrolku zapnutých světel a máš to za 150,- trochu bastl, ale třeba to pude Jinak toho černýho supa se svícením z S6 jsem potkal u písku v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.