Luky15 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Hoši, tak dneska jsem měl tu čest se projet ve VW Phaetonu 6.0 12W a řeknu vám že to je fakt masakr svezení. Mít prachy tak jdu do něj. Super velká kára a motor si jen krásně bručí a nic ho nezastaví. Jeden mínus to má a to je spotřeba 23město/17kombinovaná a cca 10,7 mimo město. Ale moc jsem se bavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 A s kym kamaradis ze ma Phaetonka ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 samej zazobanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 To teda :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj bando, tak jak jste se meli cely den - venku krasne, jsem si to dnes se Supem hezky uzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 tak brej večír!!Dnes sem využil krásného počáska a konečně sem udělal to na co sem se těšil od vánoc Konečně sem natřel nově stíbrnou barvičkou brzdiče a to nejjj nová kolečka Tomason. Zítra hodím fotečky.Dnes už sem nestíhal.Mám z toho velkou radost.Jen doufám,že mě to smažky nebo čmoudi nehodí na cihly.To bych je dolámal ,teda pokud bych je chytil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jaky mas Tomasony - snad ne taky TN4 ? Už je mam připraveny - koupil jsem nové bezpečáky, takže tam už budou 2x na jednom kole - snad to na cihlách nenajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 tak jednoho panáčka na dobrou si dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 tak jednoho panáčka na dobrou si dám máš ho u mě - takže na Šumavu prostě musíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 tvrdý nepiji,ale něco sladkého si dáme co že nespíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 makám Konec měsíce, konec fiskálu,... je toho tento tyden nejak moc, ze nemam ani cas jet obout gumy a prehodit na letni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 tak to je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 mrkej na "Muj superb" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 mrkej na "Muj superb" kola a ten tachometr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 taky uz jdu spat - zas_rano Praha Dobrou - zavírám - jsem zvedavej, jestli taky nekdo udela snídani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ale je to tady zde Diky pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak je tu zas_rano - OTVÍRÁM. Jdu delat kafe - kdo si dá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Dobré ráno,jedno kafíčko bych si dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Připravil jsem nějakou snídaní,tak si dejte. Aby to pořád nedělal jen Petík!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Novis, tak to smekám - už trénuješ na Šumavu, to je v naprostém pořádku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Děkuju za pochvalu,trénovat nemusím - to se dá dnes všude objednat. Na šumavě snad bude lepší snídaně,i když nevím,jestli tam na snídani budu,ještě jsem nedostal rozpis práce na květen,ale určitě mám v plánu se tam ukázat!!! Editováno: 1. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Nazdárek, tak takovou snídani bych si nechal líbit Vypadá to dnes na krásnej jarní den, tak si ho užijte. Letím něco dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak já už taky běžím vyrábět nějaké hodnoty,hezký jarní den všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Dobré ráno, děkuji za snídani a pěkný pracovní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.