Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj všem, Tome hod sem odkaz na tu želvu kde se da koupit...

Jinak vcera jsme byli u znamych na gril party a napustenej bazen me fakt lakal lol:smich:

Dnes jdem na obed ke švagrovce na kachýnku a odpol někam na zaradku na "jedno" chlazeny.

Mejte peknou nedeli

Editováno: , autor: Petik
Vloženo
Hampy nejsi v tom sam, pristi tyden jdu taky na vymenu celniho skla :-/

Chlapi myslím že nás je víc s tímto problémem.Taky bych to potřeboval jen to musím ještě vyšpekulovat

Vloženo

co se týče výměny čelního skla, tak hledejte a ještě na tom vyděláte (tedy pokud máte připojištěný čelní sklo :) ). Já jezdím k borci, kterej mi dá buď novou dálniční známku nebo litr na benzín :) (samozřejmě o to navyšuje cenu a tu účtuje pojišťovně)

Petík: kupoval jsem toto a zde

Vloženo

Nazdárek,já mám od želvy vosk s teflonem a je fakt super.Používám ho už několik let a sem spokojenej.Nesnáším když někdo jezdí s autem do myčky a nechá na to naplácat vosk,kterej pak je všude i na černejch lištách.není nad to si to umejt sám a v klidu ručně navoskovat.Dnes sme byli s přítelkyní se podívat na letišti na parašutysty a na kávičce.to hezký počasí mě už fakt chybělo a taky ty grilovačky.Dnes budem grilovat znovu,tak už se těším.Tak hezký velikonoce partičko.čusky

Vloženo

Kluci máme takovej problem,Vlastik zapojil do supa DVD,všechno šlape,ale navigace nepodporuje AUX U/A nedá se přehrát softver v navi?Pravděpodobně to je ta stará co se dávala do prvních octávek a svití modře,nevite kdo by to uměl přehrát?Díky.

Vloženo

Hezkej večer, tak dnes jsem si omyl auto a jsem stahanej jak pes. Po tý dlouhý době coi stálo venku bylo fest zašpiněný.

delfyn: není možný, že ty starší dxka potřebují na vstupu cosi propojit aby se aux aktivoval? Něco takovýho mi uvízlo v paměti...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...