j-novis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj Jiřiku.Tak co sup? Ahoj Óla,sup je nemocnej,zítra jde na ramena!!! Ty to nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj Óla,sup je nemocnej,zítra jde na ramena!!!Ty to nevíš? Jsem nevěděl který den máš servis.Já mám supa ok ale octa dělala herečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jsem nevěděl který den máš servis.Já mám supa ok ale octa dělala herečku. Servis mám zítra,takže zítra odpo bude ok. A co ta octa,já myslel,že turbíčko už jsi vyměnil? Nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Servis mám zítra,takže zítra odpo bude ok. A co ta octa,já myslel,že turbíčko už jsi vyměnil? Nebo ne? Vyměnil a doufám že bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Vyměnil a doufám že bude ok. No tak ať vydrží A co brzdové destičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No tak ať vydrží A co brzdové destičky? Ty ať si udělá budoucí pán.Půjde pa.Nechám si jenom supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ty ať si udělá budoucí pán.Půjde pa.Nechám si jenom supa. To si asi udělá,ale to nebede problém,v Auto Kelly jsou za pusu hahaha,jak pro koho!!! Je tam i příjemná obsluha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 To si asi udělá,ale to nebede problém,v Auto Kelly jsou za pusu hahaha,jak pro koho!!!Je tam i příjemná obsluha Ta černovláska je dobrá a chce ta druhá je blond ale má poldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak tu černovlásku a s blondýnkou Jinak já už jdu hají,zastavím se tu ráno na kávu a snídani. DOBROU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak tu černovlásku a s blondýnkou Jinak já už jdu hají,zastavím se tu ráno na kávu a snídani. DOBROU A co s Marcelkou? Tak ráno draku.Dobrou a hurá na Pa pa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Dobré ráno bandičko,jedno kafí prosím!!! Koukám,že je tady poslední dobou fakt živo,snad se to zlepší? Pleo:ty ty ty,takový věci!!!Marcelka je zlatíčko Editováno: 22. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Bry tro kluci. Máš recht Jiříku, občas si tu povídáme sami, co Ale chápu to, venku je hezky a je jaro, takže se zapalujou lejtka a všichni honí jiné zájmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Bry tro kluci. Máš recht Jiříku, občas si tu povídáme sami, co Ale chápu to, venku je hezky a je jaro, takže se zapalujou lejtka a všichni honí jiné zájmy Ahoj Tome,já to taky chápu,ale když vidím,jak jsou přihlášení na foru,tak by aspoň mohli do hospody napsat ahoj,nebo něco!!! Takhle to fakt vypadá,že si tady povídáme sami se sebou,nebo max v pěti lidech! Hold 5 a třičtvrtě parta. Už nemůžu psát 5 a půl,někdo tu přibyl,ale staří známí zas zmyzeli!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Já si dám jedno kafe a koblihu prosím Jinak za bavo chci už 169tis + max. 10dolů. A to nás vyšel s tátou už přes 300tis. Byla tam repase převodovky v bmw za 45tis. http://www.tipcar.cz/bmw/bmw-850ci-cz-11442872.html tady je odkaz přímo na něj. Jo a barvu jsem splet mám černou a je tam komplet úprava motorsport, výfuk má nádherný zvuk. Editováno: 22. Duben 2009, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Já si dám jedno kafe a koblihu prosím Jinak za bavo chci už 169tis + max. 10dolů. A to nás vyšel s tátou už přes 300tis. Byla tam repase převodovky v bmw za 45tis. http://www.tipcar.cz/bmw/bmw-850ci-cz-11442872.html tady je odkaz přímo na něj. Jo a barvu jsem splet mám černou a je tam komplet úprava motorsport, výfuk má nádherný zvuk. Ahoj Luky, pěkné,budu o tom přemýšlet. To nesmýš dávát do BMW,to je vždycky raketa!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 bon džorno chlapáci Jiřiku berle mi nevadí,hlavně když přijedu sedíc za volantem ............mimochodem už mi to dost chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 bon džorno chlapáci Jiřiku berle mi nevadí,hlavně když přijedu sedíc za volantem ............mimochodem už mi to dost chybí Bry ráno chlapáci a Janičko (Vito co jsi ji udělal - už tu dlouho nebyla ) Sejdo musíš trénovat, aby jsi to nezapomněl - Need for speed apod. Včera jsem koupil KN vložku, tak jsem zvědavej co to udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 trénovat začnu příští týden na jednu stranu se těším,na druhou bojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 trénovat začnu příští týden na jednu stranu se těším,na druhou bojím Jiříku neboj,já když tak mám známého v autoškole,on ti dá nějaké kondiční jízdy hahaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Bry ráno chlapáci a Janičko (Vito co jsi ji udělal - už tu dlouho nebyla )Sejdo musíš trénovat, aby jsi to nezapomněl - Need for speed apod. Včera jsem koupil KN vložku, tak jsem zvědavej co to udělá Zdar pane,ne ne nic jsem ji neudělal.Je krásně tak lítáme furt venku. Jinak zdravím Vás bando.Za chvíli mi už zase začíná práce.Víkend mi utekl jako voda. Včera jsem lepil lišty jak jsem říkal a můžu říct že jsem použil vteřinové gelové lepidlo za 29kč a drží to jako přibité.Doufám že to tak i vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Jiříku neboj,já když tak mám známého v autoškole,on ti dá nějaké kondiční jízdy hahaha chááájzlééé aby ti všechny zuby vypadaly a jeden ti zůstal a ten tě bolel do konce života Editováno: 22. Duben 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Zdravím všechny Supíky, známé i ty ještě neznámé, omlouvám se, že jsem poslední dobou zanedbával svojí účast zde, jenom to pročíst zpět je nad lidské síly, ale nějak se tím prokoušu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nazdááárrrrrr všecííí Koukám, že to tady dneska žilo To já dneska stále v práci. Právě mám volno, pač je cizí prezentace, tak utíkám sem Dneska jsem si konečně vyzvedl supíka ze servisu. nechal sem tam 21táců No fakt slušná raketa, ale má povyměńovánou skoro půlku auta a bude zase na dlouho klid. tak jsem spokojenej Jen ty penízky by si člověk musel začít tisknout Novis: Koukám, že dneska nebudeš spát po nabídce na BMW Sejdo: To zvládneš, držím palce a těším brzo na viděnou. Jo a ta hláška s těma zubama sem si málem stříknul do textilu. V noci ještě jedu skouknout a odsouhlasit výšivku. V neděli to uzavřu a začne výroba už se na ty trika těším, je jich už objednanejch 22, tak doufám, že se nás 22 někdy sejde v tom triku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nazdááárrrrrr všecííí Koukám, že to tady dneska žilo To já dneska stále v práci. Právě mám volno, pač je cizí prezentace, tak utíkám sem Dneska jsem si konečně vyzvedl supíka ze servisu. nechal sem tam 21táců No fakt slušná raketa, ale má povyměńovánou skoro půlku auta a bude zase na dlouho klid. tak jsem spokojenej Jen ty penízky by si člověk musel začít tisknout Co vse ti delali Tome ? Jsi to mel u toho znameho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Petík: ptal jsem se ti, ale rikal, ze mi to nespočítá, jelikož by mi řekl pouze cenu dílů, protože to na V6 benzínu ještě nedělal. Ale bere si 300,- na hodinu. Mě toho dělali hodně: rozvody, pumpa, žhavičky (jezdil sem prý pouze na dvě ), oleje (motor i převodovka), filtry (komplet včetně paliváku, pyláku, atd) náplň klima (dělá ji za 700) a desinfekce (500), geometrie, pneuservis, chrom ventilky, ramínka stěračů, sudnání podběhů a vystříkání voskem (ale prej zbytečné, že byly jak nové) a asi 12 hodin práce na autě... prostě mazec Editováno: 22. Duben 2009, autor: Hampejz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.