ace ventura Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Hezký večer Supíci. Jen 2 dny a zase víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 ano byl jsem se svými lidmi a bylo ošklivé zranění ... Kurňa jsem to ale bystrý chlapec Je to jen tím žes říkal že to je ojedinělý kus tak jsem nemohl nevšimnout.Zvlášť když jsem s dalšími kamarády prošel loni excurzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Hezký večer Supíci. Jen 2 dny a zase víkend Zdar Jardo.Tak co už jsi to objednal?Já už včera tak jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 kluci nevite jestli budou pasovat zrcatka z S2 na S1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Nebudou a jso hnusny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Zdar Jardo.Tak co už jsi to objednal?Já už včera tak jsem zvědav Co chystáte ? Hezké ráno všem - do víkendu to uteče. Dnes jsem posledni den v praci a zitra dovca - paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Kurňa jsem to ale bystrý chlapec Je to jen tím žes říkal že to je ojedinělý kus tak jsem nemohl nevšimnout.Zvlášť když jsem s dalšími kamarády prošel loni excurzí bystrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak ještě dva dny a hurá na víkend! Tak to přežijte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Nebudou a jso hnusny Ty poslouchej ty rýpale.Laras se ptal jestli tam budou pasovat a ne jestli jsou hnusné nebo ne,tak zas brzdi.Opět vystrkuješ růžky.Petříku Petříku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Co chystáte ? Hezké ráno všem - do víkendu to uteče. Dnes jsem posledni den v praci a zitra dovca - paráda... Nic zásadního Peťane,jen tripling víš.Blbůstka,ale potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Nic zásadního Peťane,jen tripling víš.Blbůstka,ale potěší. tak to ted chystám zrovinka taky Odkud objednáváte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Neni tripling spise prebytecna vec? :-D kamos to ma ze serie a je z toho dost nestasnej, blika jak cirkusak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ty poslouchej ty rýpale.Laras se ptal jestli tam budou pasovat a ne jestli jsou hnusné nebo ne,tak zas brzdi.Opět vystrkuješ růžky.Petříku Petříku.... Vito, ale tak tyvoe dit jsou jak sranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Neni tripling spise prebytecna vec? :-D kamos to ma ze serie a je z toho dost nestasnej, blika jak cirkusak blbost, je to fakt dobra vec. a pokud se mu to nelibi tak myslm ze na Vagu se to da vypnout. Je u vas snih? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 dobré ránko,počasí vcelku ujde cca 8 C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Pánové to je řacha,když bouchne turbo /MB/,včera na D1 47 km.............a opět vyděláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 bry den, a co to udela s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Jeje sejdi Nam odeslo na roatacce a zacne to hulit brutalne vubec nejede a zere olej, tkze dojedes Kolik jsi na nem mel najeto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 krasne predvikendove dopoledne. ja byl akorat u auti doktora prezout a ted sedim u ocare, abych neco videl.... sejdo, tys chtel bejt zase prvni, priznej to... bouchly turbo neznam, zatim, ale bouchlou htp znam a to bylo koure az az.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Dobré ráno a hezký víkend kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 dobré ránko,počasí vcelku ujde cca 8 C Ahojte klukové.Tak u nás po ránu 2 stupně a furt hnusně. Jirko tak s tím turbem to je pech.Nezávidím.Snad se něco na netu za lepší peníz najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 bry den, a co to udela s autem? začne bouchat,jako když upadne náprava,kouří jak komín a šlus....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Ahojte klukové.Tak u nás po ránu 2 stupně a furt hnusně.Jirko tak s tím turbem to je pech.Nezávidím.Snad se něco na netu za lepší peníz najde už je objednaná repase,za nové to je raketa to už je třetí turbo a pokaždé jsou to MB Sprintery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Tak chlapci jen pro info.My co jsem byli na sraze,jsme se marně scháněli po Lukym. Tak jsem mu napsal sz a dostal jsem odpověď.Takže chlapec se nám neztratil a brzy se tu ozve.Stěhoval se a neměl asi přístup na net.Důležité je,že je v pořádku.Tak to jen tak v krátkosti.Jinak přeju pěkný večer a pohodový víkend superbáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Zdar kluci, tak se u nás pěkně ochladilo. Víťo objednal jsem a už je doma , jen se mi do toho teď nechce. Vzal jsem to od něj i s káblikem a je to supr, protože je ho tam asi 1,5 metru. Takže relé můžu krásně zabudovat mezi ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.