Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny a Tebe Johane specielně!!! :kol-24: Myslíš, že ty kretény máme jen u nás v Pze??? Já bych řekl, že na tu naší malou zemičku je jich všude habaděj! Od těch malejch zlodějíčků, až po ty velké tam nahoře!!! :kol-29: Všem těmto sekat ruce a pak je vyvézt na Sibiř, pochopitelně bez těch pravaček!

Kucí, tak kdopak se už sklouzl? Pište své prožitky a dávejte bacha a hlavně se opatrujte, jak vždy píše Víťa! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem stěrače úplně nepatří, ale na Supa se dávají 530/530 a za sebe doporučím Bosch, jako z výroby..

S vomětkama je to jak říká Karel. Plzeň, Praha, nebo Brno, u nás jich je požehnaně všude. A to jsme prý malý národ.. Tady na jihu mrzne, ale jinak je sucho a slunečno. Zatím tu klouže jedině štěrk. S předokolkou se pořádně sklouznout nedá a neřiditelnému smýkání se snažím vyhnout :) Víkend už je za dveřmama, tak si dávejte na cestách bacha bando..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem tu zase jen na skok,v rychlosti sem to tu pročet.V pondělí sem jel skládat do Klagenfurtu cestou celkem sněžilo,ale to sem ještě nevěděl co měčeká druhý den když sem se vracel.Od villachu k salzburgu sem se několikrát zklouznul a to sem měl naloženo 24 tun.Tolik sněhu co tam maji sem snad nikdy neviděl,ještě že se nás to vyhejbá.Dávejte na sebe pozor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klucí já bych vám dal fotku z cest po našem okolí, ale to by jste pak zjistili, že jsem jel jak v anglii :-) jsem v té vánici v noci nevědel pořádně kde je cesta a vpravo nebyl ani jeden patník. Ještě že je někdo nechal vlevo :-)

Pěkný mrazivý víkend všem!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...