Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

bando zdravim

Hmm :kol-34:

Tady je zase mrtvo.

už se netočí ... ? -_-

U mě pořád.

Kdepak máme všechny.

Důchodci určitě běhají po slevách, beruška se uložila k zimnímu spánku, seveřani se díky smogu nemůžou nadechnout a přes prach nevidí na monitor, Batman někdě lítá, nekdo právě chlastá kapalinu G12 protože mu zůstala a o jiných se nebudu ani zmiňovat.

a pak tady máme jednu parybu,která neustále neví co by roupama dělala :kol-46:

Zdjavím tě Libouku :kol-35:

Já vím co mám dělat. Mám doma 3 litry té dobré hruškovice co tak strašně chutnala Batmanovi.

Zdravím chlapáci kol117

Beruška se trošičku uložila k zimnímu spánku, jinak je v jednom kole a nestíhá :kol-27: V pátek si dokonce udělá výlet na sever Moravy kol117 Sic se tam nadýchá trošku více smogáče, ale zase se vrátí na slunečný jih kol117

Opět cirkusový kašpárek pobavil ke kafíčku :kol-28:

Jo a mám jednu špatnou zprávu, sic je to do jiného tématu, ale pisnu to i tady. Kubištovi odešel na věčné časy počítač, takže potisky na mikiny bude muset vytvořit nové, úplně od začátku :kol-26: Ale jak jsme se dočetli, tak nejspíš času má dost, když teď před Vánocemi jsou mikiny drahé a jarní sraz daleko kol117

Tak sa chapi mivajte, jak jen to dobře jde a opatrně se vším všudy kol117

Bája

Kdyby jste náhodou jeli objížďkou přes Humpolec tak pošlu Batmanovi hruškovici. Prý mu moc chutnala. :_icon_smich2: :_icon_smich2: :_icon_smich2:

post-452-0-27443500-1353418748_thumb.jpg

Jedině, že by sis ty udělal projížďku do Brna do pátku :kol-28: A nebo jí schovej na příští sraz a snad si dá tu výbornou hruškovici více účastníků :kol-28:

Zítra jedu do Východních Čech jen na otočku a ve čtvrtek jedu do Prahy. Tak snad jindy. :)

Ajé, tady zase lítá tvrdej alkohol :). Zítra po Ó objednávám místa na srazík...

A proč ne, když už prohibice skončila. kol6

Tak to já to v neděli cestou do Ovy vezmu raději bez alkoholu. Bych rád viděl na cestu :-)

Tak tak, když jsi za "koláčem", tak jedině BEZ a hlavně tam vůbec bych měl strach, abych si nepořídil místo opičky slepeckou hůl?!

Jinak se Johane šetři na 7.XII. -_-:kol-99::gunners3:

Hezký večer, INFO pro ty, co se účastní předvánočního srazu. Máme změnu lokálu, více v tématu Sraz. To jen tak na okraj.

Zdravím hoši. K novému lokálu jsem se vyjádřil pozitivně :-) Jinak dorazím kolem 19:00-20:00 - tak ne, že už budete všichni pod stolem!

To asi nebudeme, ale třeba vás už nepoznáme :kol-35:

:kol-47::palec::smich:

no nic děti, ubytování v praze na obou firemních pozicích obsazeno, tak Jája dnes zabookovala hotel v Praglu. Takže v 18:00 z kanclu, 19:30 ubytování a ve 20:00 jsem tam jak na koni :-) a kvůli Vám jsem si to prodloužil a mrknu se v sobotu na staromák :-)

Děcka vstávat a jde se pařit. Sice jsem dnes dorazil z práce v 16:00 a ráno v 7 letim Ostravu, ale musím na Vás klucí trošku potrénovat :-)

Kdo si dá se mnou panáka!

Nikdo? Tak si ho dám sám.

post-452-0-31296400-1353833215_thumb.jpg

Á pojď mi HOPA !!! :_icon_smich2:

To prostě nemá chybu. Firma "mobil v čaji" má prostě nejlepší reklamy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.