žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Trocha práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Je libo něco na chuť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Tak už zbývá jen rozdělat do sáčků a dát do mrazáku. Moc toho ale nemám tak ani nenabízím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Škvarků mám jen kolem 9ti kilo a 42 okurkových sklenic sádla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 A to je vše a Ferda na Vás vyplazuje jazyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) No ty vole kamaráde můj nejlepšejší dal bych si Editováno: 3. Prosinec 2012, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Hele, prej kamaráde! Najednou jsem jeho kamarád. Připrav flašku dobrého a drahého pití a můžeš přijet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 žraločku si dáme v Praze na tebe a tvé ex-kamaráky kolínko pečené a plzínku ...R.I.P. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 To si piš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Tý brďo !!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Co koukáš jak husa do flašky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Tak koukám Martine, že jsi se v poslední době naučil krátké věty, resp. citoslovce a jiné různé libůstky, ale v podstatě Tě tady není vidět! Z Tebe se stal abstinent? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Abstinent néé Karle, ale po večerech pijeme s maminou vínko...... A pro toho otrapu v příspěvku nad tebou, nečumím jak husa do flašky, ani jak žralok na mřénku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Máš nějaký problém? Abych ti ho nevyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Tak pojď, ale aby sis o ty moje problémy nestupil tesáčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Jsi daleko. Ale počkej až pojedu kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Kucí, Vy jste samá sranda! Martine, to je jen dobře, vždyť já taky nyní piju jen bílé - zase jsem nasadil odtučňovací kůru a tak žádné pivko a nebo tvrdé! Bohužel i to vínko jen výjměčně a hodně ředěné vodou! Ale hlavně že to zvládám! Za necelý měsíc mám dole 10 kilo, ale tak je to vždy a pak se to zastaví a jde to pomalu! Tak si to hezky s maminou užívejte a pozdravuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Díky Karle, já už mám celkem 22 kilo dole. Můj sup už ani neví že něco veze .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Tak to jsem těch tvých 22 kilo našel já! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 No jó , je vidět kdo se má dobře!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Martine, přeji Ti to, vždyť já Tě určitě do jara doženu - neboj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 A já to všechno dožeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Podporuji Karla a začnu hubnout .... jednou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 (editace) To si ze mne děláš pšouky Johane, Ty který to vůbec nemáš zapotřebí budeš hubnout, ale nakonecproč nee, že!? Díky za podporu! Jinak, milá SUPÍ BANDO, jak se Vám dnes v těch sra.kách jezdí? Jak vždy píše Vick - OPATRUJTE SE! Editováno: 10. Prosinec 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Já psal JEDNOU .. já taky jednou přiberu :-) ... hlavně opatrně na těch vašich úzkých galuskách ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.