Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Máš recht Marťas  ( wtf :-D )

A zrovna v té našé barvě, co :D

probrali jsme to dopodrobna s klukama na chatu.Půjdu asi do krátké verze ale jinak bílá je gut

Já určitě ne, toto je auto mojich  (splnitelných) snů. Ale mám teda konfiguraci bez panoramy.

a za jak dlouho na to vlítneš kamaráde?Právě ta panorama mě odrazuje.Ale zase jsem nadržený na střešní okno a proto zvolím krátkou verzi ale pozor mohl by to být ten nej agregát

Letos ještě ne, neboj ;)

Panaroma je pěkná, chtěl bych ji někdy taky, ale prej tam po čase zatěká a tak :/

Víťo jedině benzin, a když už budeš u toho, vem těch 206kw, neni nad to mít výkonnovou rezervu ;)

a co sraz na jaře?jdem do toho? :-)

já spíš až na podzim, měl by to byt můj služebák :D

no dobře ty kluku jeden.Služebák hmmmm.

A dvojku přeskočíte, že se nestydíte :D

ne vždy co následuje po starší verzi je dokonalé a povedené víš a nač dělat krok zpět

Vím že hodně lidí na s3 nadává,ale mi se líbila a dobře se mi řídila.Že to nemá top interiér jak by si mnozí přáli no možná ano,ale dle mého názoru je interiér povedený a elektronikou našlapaný.Je to pěkné auto

Taky sem chtěl dvojku combi 3.6ku, ale co, šestihrnek mám teď a život jde dál

Já jdu zatím dle fin. možností. Můj vysněný L&K 3.6 už líta s 1. majitelem po Třinecku, jen čekám až ho potkám a zeptám se kdy má v plánu ho prodat.post-83675-0-59020400-1442428156_thumb.j

Jinak trojka se mi taky moc líbí, hlavně z venku je to bomba, a na 19" se sport. podvozkem je to moc pěkný auto.

Upraveno od Tarantulas

Filip: Dobře ty!

Tak uz taky zasedam. Je to tady nejaky zapraseny :kol-29:

no a já právě vše konfiguroval na 18 kolech protože mi tak nějak víc sedí k tomu ale třeba se pletu.Na 19 jsem ho neviděl tak je možné že melu hovna

Na 19" jsou stejne akorat drahy pneu.

Víťo i se sport podvozkem to konfiguruješ?

jak stejné?Guma musí mít nižší profil ne?

Filda nakonfiguroval jsem to v plné palvbě co tam bylo takže víc už tam toho neměli.Cena cca 1 265 000kč

Takže L&K nebo Style se vším všudy?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.