Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hezký večer Supíci. Jen 2 dny a zase víkend :)

ano byl jsem se svými lidmi a bylo ošklivé zranění ...

Kurňa jsem to ale bystrý chlapec lol

Je to jen tím žes říkal že to je ojedinělý kus tak jsem nemohl nevšimnout.Zvlášť když jsem s dalšími kamarády prošel loni excurzí

Hezký večer Supíci. Jen 2 dny a zase víkend :)

Zdar Jardo.Tak co už jsi to objednal?Já už včera tak jsem zvědav

kluci nevite jestli budou pasovat zrcatka z S2 na S1 ?

Zdar Jardo.Tak co už jsi to objednal?Já už včera tak jsem zvědav

Co chystáte ? ;)

Hezké ráno všem - do víkendu to uteče. Dnes jsem posledni den v praci a zitra dovca - paráda... :smich:

Kurňa jsem to ale bystrý chlapec lol

Je to jen tím žes říkal že to je ojedinělý kus tak jsem nemohl nevšimnout.Zvlášť když jsem s dalšími kamarády prošel loni excurzí

bystrý :palec2::):)

tak ještě dva dny a hurá na víkend! Tak to přežijte!

Nebudou a jso hnusny :D

Ty poslouchej ty rýpale.Laras se ptal jestli tam budou pasovat a ne jestli jsou hnusné nebo ne,tak zas brzdi.Opět vystrkuješ růžky.Petříku Petříku.... lol

Co chystáte ? ;)

Hezké ráno všem - do víkendu to uteče. Dnes jsem posledni den v praci a zitra dovca - paráda... :smich:

Nic zásadního Peťane,jen tripling víš.Blbůstka,ale potěší.

Nic zásadního Peťane,jen tripling víš.Blbůstka,ale potěší.

tak to ted chystám zrovinka taky :) Odkud objednáváte ?

Neni tripling spise prebytecna vec? :-D kamos to ma ze serie a je z toho dost nestasnej, blika jak cirkusak :D

• Autor
Ty poslouchej ty rýpale.Laras se ptal jestli tam budou pasovat a ne jestli jsou hnusné nebo ne,tak zas brzdi.Opět vystrkuješ růžky.Petříku Petříku.... lol

Vito, ale tak tyvoe dit jsou jak sranky :D

Neni tripling spise prebytecna vec? :-D kamos to ma ze serie a je z toho dost nestasnej, blika jak cirkusak :D

blbost, je to fakt dobra vec. a pokud se mu to nelibi tak myslm ze na Vagu se to da vypnout. Je u vas snih?

dobré ránko,počasí vcelku ujde cca 8 C

Pánové to je řacha,když bouchne turbo /MB/,včera na D1 47 km.............a opět vyděláno :feve::feve::aggressive:

bry den, a co to udela s autem? :feve:

• Autor

Jeje sejdi :(

Nam odeslo na roatacce a zacne to hulit brutalne vubec nejede a zere olej, tkze dojedes :(

Kolik jsi na nem mel najeto ?

krasne predvikendove dopoledne. ja byl akorat u auti doktora prezout a ted sedim u ocare, abych neco videl....

sejdo, tys chtel bejt zase prvni, priznej to... bouchly turbo neznam, zatim, ale bouchlou htp znam a to bylo koure az az....

Dobré ráno a hezký víkend kluci

dobré ránko,počasí vcelku ujde cca 8 C

Ahojte klukové.Tak u nás po ránu 2 stupně a furt hnusně.

Jirko tak s tím turbem to je pech.Nezávidím.Snad se něco na netu za lepší peníz najde

bry den, a co to udela s autem? :feve:

začne bouchat,jako když upadne náprava,kouří jak komín a šlus.......

Ahojte klukové.Tak u nás po ránu 2 stupně a furt hnusně.

Jirko tak s tím turbem to je pech.Nezávidím.Snad se něco na netu za lepší peníz najde

už je objednaná repase,za nové to je raketa :feve:

to už je třetí turbo a pokaždé jsou to MB Sprintery :kuk::feve:

Tak chlapci jen pro info.My co jsem byli na sraze,jsme se marně scháněli po Lukym.

Tak jsem mu napsal sz a dostal jsem odpověď.Takže chlapec se nám neztratil a brzy se tu ozve.Stěhoval se a neměl asi přístup na net.Důležité je,že je v pořádku.Tak to jen tak v krátkosti.Jinak přeju pěkný večer a pohodový víkend superbáci

Zdar kluci, tak se u nás pěkně ochladilo.

Víťo objednal jsem a už je doma :), jen se mi do toho teď nechce. Vzal jsem to od něj i s káblikem a je to supr, protože je ho tam asi 1,5 metru. Takže relé můžu krásně zabudovat mezi ostatní.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.