Leden 30, 200916 r Autor Nj tak to je potom jasne Tak to ty pojedes na 4. 150km/h Co jsi Jiriku poridil misto rska ??
Leden 30, 200916 r Čekám na novej stroj.Měl by bejt do měsíce,tak si ještě počkám.Tak se nech překvapit
Leden 30, 200916 r tak jsem byl dnes na STK....vse ok jen pri mereni emisi me borec rekl ze obcas mam vyhnat saze . nevim proc ale obcas kdyz jedu po dalnici tak frcim 160 a asi je to malo .jinak jsem se optal na zapsani kol do TP a takovy postarsi pan mi sdelil ze to neni mozne. Ze tam musi byt to co je zapsane v TP a zapsat to pujde jen v nejake zkusebne za 60 tis . takze pokud vi nekdo v okoli brna kde o tom trochu nekdo neco vi tak prosim o sz . jinak jsem byl na STK v Tetcicich u Rosic. Lary to je nesmysl.Na mě to taky zkoušeli,ale pokud tam máš nějakou autocentrálu škoda tak jeď tam a poptej se.Já byl na autocentrále u nás(dělají tam STK i emise)a jak jsem psal.Perfektní přístup a profesionalita.
Leden 30, 200916 r Vicku : byl tam postarsi pan a asi tomu nerozumel.... rikal jsem ze mu dovezu typovy list atd a on ze musim na zkusebnu . tak jsem uz do neho nevrtal. poptam se v rosicich a uvidime.
Leden 30, 200916 r Autor Nezda ptz jsi to nikdy nezkusil Rozjed dvojku a prdni tam troku a drz to jestli ti to nepojede tak to mas nejaky rozbyty :D
Leden 30, 200916 r Ahojky,k těm kolům asi takto: Pokud máš ke kolům typovej list a v něm je uvedený typ auta a danej motor,tak s tím zajdeš na úřad a ve velkém techničáku tě zapíšou vyjímku a zaplatíš jen poplatek myslím jen 80 Kč.kamarád si takle pro klid policajtů nechal zapsat na feldu 15 kola.,neměl s tím žádnej problém.se srázkem to vypadá dobře Upraveno Leden 30, 200916 r od Peny
Leden 30, 200916 r Autor Peny uz neco domluv ptz ja uz chci vyrazit za vama Kluci to byla parada :palec2:
Leden 30, 200916 r Nazdárek, když už se bavíte o stk tak jsem se musel taky kouknout a mám ji do dubna. Neměl by to bejt problém, uvidíme. 2 Peny: A musí bejt v češtině? Kámoš koupil kola na A6ku a měl ho v němčině a nechtěli mu ho uznat. 2 měsíce pak doloval překlad od prodejce a pak mu kola zapsali.
Leden 30, 200916 r Autor Jojo musi byt v Cr to stopro Ale treba co jsem se ptal kluku ke kolum z MB raritky sehnaly papiry od nejakych z Alcaru,prelozili a pohoda Vse probehlo jak ma Upraveno Leden 30, 200916 r od Petřik
Leden 31, 200916 r No chlapci tak já nevím jak u váš,ale je potřeba nejen typový list.Teprve díky typovému listu vám do něho dá razítko technik na STK,který je k tomu určený.Prohlédne auto,jestli někde kola nedrhnou a neční a dá razítko.Díky tomu je typový list kompletní a pak se jde na úřad.Tam už záleží jestli narazíte na idiota nebo ne.Ale český překlad být musí.
Leden 31, 200916 r jak pise Vick. jinak tady je to popsane http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...azu_vozidla.htm
Leden 31, 200916 r zdravím,jo ten článek co sem hodil Laras tak to popisuje úplně přesně.Vím od klukou co tu tuní auta,tak říkaj,že tady u nás na úřadě je rozumnej úředník a není s tím problém.Třeba ve strakách mu je nezapsal a ještě prej měl blbý eči a u nás pak bez problému.Jak psal Vicki natrefíš na idiota a je vymalováno.
Leden 31, 200916 r Zdar kucíííí.U nás sněží jak prdlé,to je hnus.Ale aspoň jsem to využil zavřek se v garáži a začal měnit ty pružiny.Zatím mám hotový zadek.Zítra možná zbytek a nebo to nechám na později.
Únor 1, 200916 r Příjemné nedělní dopoledne pánové,pokud obědváte,tak si nechte čvachtat v rypáčku V Praze o5 SNÍH už to vypadalo nadějně a ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.