Únor 22, 200916 r Autor Ahojky Kluci Krasny nedelni den U nas je 9°C nad 0 :D Takze venku pekny sracky Jinak Peny pma dnes tusim narozky tak vse nej Peniku :_D
Únor 22, 200916 r Nazdar lidi.Tak Petříku jestli se nemýlíš,tak i já se připojuji ke gratulaci.Takže všechno nej nej,hodně zdraví a autíčko ať slouží. Jinak u nás taky pěkný mazec.Když jsem šel ráno z práce,tak bylo -10,teď je 0 a pak to zase všechno zmrzne.Hnus.
Únor 22, 200916 r Ahoj,taky zdravím Jani,pozdravuj Víťu. Čau Jirko,díky za pozdrav.Vše mi bylo vyřízeno a předáno.Taky Tě zdravím a je fajn,že tu teď budeš nějaký čas pravidelně.
Únor 22, 200916 r Petříku,Víťo a všem ostatním děkuji za gratulaci.slavil sem to jen doma a bylo to fajn.Jinak se u nás furt sype ten bílej hnus,už je ho tolik,že mě fakt bere všechnu radost ze života.Už se nemůžu dočkat jara a hlavně až se svezu na nových kolech.Už mě nebaví se jen na ně chodit koukat a a těšit se na okamžik,kdy je přehodím za zimní a vyrazím pěkně na suchej vyhřátej asfalt.Zatím je to jen v myšlenkách.Lary a co vlastně budeš kupovat za nový kola??Na sraz už je budeš mít?čauky čau kamarádi a kamarádko
Únor 22, 200916 r odpovím za Larase jestli můžu.On,když tak potom upřesní.Měl by mít ta kola co mám já Peny.
Únor 22, 200916 r Nic Lary,ale učil jsem Janu jak se posílá fotka no a ona měla zrovna po ruce tady tuto.Tak ji tam flákla.
Únor 22, 200916 r no na tu fotku Lary na tu fotku ale učila jsem se tady vkládat obrázky a mrskla jsem tam špatný, tak to napravuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.