Janinka05 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 je po noční, ale hned jak se připojí , tak vyřídím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 hlavne aby se pripojil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ale připojí se to jsem si jistá , pač od zítřka nebudu týden na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahojky Kluci Krasny nedelni den U nas je 9°C nad 0 :D Takze venku pekny sracky Jinak Peny pma dnes tusim narozky tak vse nej Peniku :_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Nazdar lidi.Tak Petříku jestli se nemýlíš,tak i já se připojuji ke gratulaci.Takže všechno nej nej,hodně zdraví a autíčko ať slouží. Jinak u nás taky pěkný mazec.Když jsem šel ráno z práce,tak bylo -10,teď je 0 a pak to zase všechno zmrzne.Hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj,taky zdravím Jani,pozdravuj Víťu. Čau Jirko,díky za pozdrav.Vše mi bylo vyřízeno a předáno.Taky Tě zdravím a je fajn,že tu teď budeš nějaký čas pravidelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Hlavne na sraz aby nejel pracovne do Nemec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dobrá poznámka Petříku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Petříku,Víťo a všem ostatním děkuji za gratulaci.slavil sem to jen doma a bylo to fajn.Jinak se u nás furt sype ten bílej hnus,už je ho tolik,že mě fakt bere všechnu radost ze života.Už se nemůžu dočkat jara a hlavně až se svezu na nových kolech.Už mě nebaví se jen na ně chodit koukat a a těšit se na okamžik,kdy je přehodím za zimní a vyrazím pěkně na suchej vyhřátej asfalt.Zatím je to jen v myšlenkách.Lary a co vlastně budeš kupovat za nový kola??Na sraz už je budeš mít?čauky čau kamarádi a kamarádko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 odpovím za Larase jestli můžu.On,když tak potom upřesní.Měl by mít ta kola co mám já Peny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 jj jak rika Vick ale zvazuji svetlejsi variantu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ale ale to je mi novinka.Tak jsem zvědav jak vybereš Lary.držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Peny všechno nejlepší k narozeninám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ale ale to je mi novinka.Tak jsem zvědav jak vybereš Lary.držím palce Víťo koukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 a na co ma koukat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 No na tu fotku Lary na tu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 no na tu fotku Lary na tu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ja vim ze na fotku , ale co je na ni zajimaveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ze je seda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Nic Lary,ale učil jsem Janu jak se posílá fotka no a ona měla zrovna po ruce tady tuto.Tak ji tam flákla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 no na tu fotku Lary na tu fotku ale učila jsem se tady vkládat obrázky a mrskla jsem tam špatný, tak to napravuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 aha aha, tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Nazdar bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj Krajane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.