vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 nazdar kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Cus Maro Kluci tak zitra zasejc skolicka a stavacka ... jejej do ted jsem mel budik na neomezene vetsinou jsem lezl z postele kolem 10h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 měli jste teď jarní prázdniny jo? u Nás jsou příští týden :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj, parto. Taky přeju vše nej a nej Penymu Teď mě napadá, že jsem tu dlouho neviděl Pulpra a krušnohorce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 No to si pis,ze tu nebyli ani jeden Nevim co kde delaji Jj my sme meli prazdniny ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 wau tolik stránek a novinek ,slušná práce Pár gratulací i od mé maličkosti pro Maria a Penyho Vítám Janinku a zdar 5apůl partičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Co se tu točí? Jinak já jsem Tomáš a jsem z Prahy. S alkoholem jsem začal.......co to melu, to je zase jiné sezení Supík je moje 4 auto a po prvních km jsem z něj nadšenej. Doufám, že se mi zadaří časově a bude se moc přijet seznámit osobně na sraz. Jinak první zklámání superbů jezdí moc a šoféři se nezdravěj. Když sem měl Mazdu 626, tak jak jsem viděl brášku, už jsem na sebe blikali nebo mávali a supů jsem potkal snad už 50 a teprv dneska jeden zvednul ruku na volantu Klucí a slečno zdravíte se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Nezdravime :D ale nejhorsi je ...ze dokud jsme ho nemeli tak jsem videl max 2 supy dene a co ho mame tak je vidim dene stale .. a to nejsem Prazak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Zdravíme Tome,ale mezi sebou a tdy,nebo na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 wau tolik stránek a novinek ,slušná práce Pár gratulací i od mé maličkosti pro Maria a Penyho Vítám Janinku a zdar 5apůl partičko ahojky a děkuji za přivítání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tak ještě jednou děkuji za gratulace.Sejdo a ty taky nevíš co je s Krušnohorcema?Už tu fakt dlouho nebyli a tak je mě to divný.Vždyť sem chodili pravidelně.Už pujdu do pelechu.Ráno jedu naložit do Hořovic a pak mě čeká dlouhá cesta do francie až k Bordeaux.Mám to z Rozvadova 1500 km,tak se tenle týden celkem svezu.Tak se všichni opatrujte a věřím,že až v pátek budu číst forum,tak tu budu u toho sedět pěkně dlouho.čauky čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Taky se připojuji ke kratulaci a přeji ti šťastnou cestu. Tome s tím zdravením je to tak, že mě zdraví víceméně jen "mladší" řidiči. Nebyl jsem na to moc zvyklej, ale třeba na kámoše co má AR156 mává každej co má Alfu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Hlavne na sraz aby nejel pracovne do Nemec Omlouvám se za sraz,ale nemohl jsem s tím nic dělat.Po návratu z dovolené jsem měl cca hodinu na přebalení věcí a hurá do němec.Když jsem byl v čechách,tak max den a to jsem měl spoustu zařizování,ale teď už to se mnou bude lepší.S jarním srazem doufám,že to vyjde,ale předem nic už neslibuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 to Peny ,nevím co se s nimi děje,Paola jsem viděl před měsícem a Mafyho asi před dvěma měsíci snad se ozvou hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ace: Asi si to trefil. Ono alfa je hodně o srdci, když to sup je asi spíše o rozumu (až na nás pár bláznů ). Takže starší otec od rodiny, co žijem jen pro sebe a auto je jen prostředek (pak asi jen kroutí hlavou, když na něj mávám:( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Dobré ráno,v praze zataženo +2 a nic naštěstí nepadá.To zas budou na silnici sra..y,když to všechno taje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Nezdravime :Dale nejhorsi je ...ze dokud jsme ho nemeli tak jsem videl max 2 supy dene a co ho mame tak je vidim dene stale .. a to nejsem Prazak Ono to bude tím,že cena šla hrozně dolu a dneska má supa kde kdo!Tady v Praze snad ani jiný auta nejezdí!! Hold luxusní veliká a pohodlná kára za dobrý peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 dobré ránko pánové a příjemný začátek týdne ... těch supů není zas tolik ,jako oct,nebo fábek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Dobré ráno pracujícímu lidu Nechcete už někdo objednat teplo a sluníčko...kdo má v tomhle počasí to auto furt mejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdar Tome,kdy mi přiveš ukázat tvého nového miláčka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Taky přeji dobré ráno ale u nás zase sype ten bílý zmetek vločky velikosti 5 koruny to je na zbláznění kvůli sněhu už měsíc nedělám a je to znát někde hubnu /účet/ a někde přibírám nějaké to kilo no už aby začalo teplo nebo budu muset vyměnit šatník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 mě se občas také sráží oblečení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Hezké ráno všem, tak u nás je kolem 3 nad nulou, ale mrholí se sněhem a fouká vítr a v tomhle nečase musím jet zase do KV strhat a polepit výlohy Mcdonaldu. Tak snad něco dají k snětku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Sejis: No je tu pár Pražáků, tak co takhle někdy na pivo (samozřejmě nealko, abychom nemuseli chodit pěšky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak se tady mějte hezky kluci na týden se odmlčím jedu se synáčkem do Jeseníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.